3F Superligaen

Rösler om ny AGF’er: Virkelig dygtig og talentfuld

AGF's cheftræner, Uwe Rösler, er yderst tilfreds med tilgangen af norske Magnus Knudsen, som han har fulgt tæt.

Uwe Rösler er glad for tilførelsen af Magnus Knudsen.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

AGF-DNA.

Det menes Magnus Knudsen at have.

I hvert fald hvis man spørger cheftræner Uwe Rösler, der har fulgt AGF’s nye spiller over flere år. Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

– Jeg har fulgt ham tæt og har set ham mange gange for Lillestrøm – både inden han tog til Rostov og senere. Og Magnus er en virkelig dygtig og talentfuld midtbanespiller, der kan udfylde flere positioner, siger Uwe Rösler og fortsætter:

– Han rummer det DNA, vi leder efter i AGF-spillere, og med al respekt for de særlige omstændigheder, der er omkring Magnus’ aktuelle klubforhold, så er vi meget tilfredse med, at han nu slutter sig til os i AGF.

Officielt: AGF henter norsk midtbanespiller

Det, som den tyske cheftræner hentyder til, er, at skiftet er sket på baggrund af krigen i Ukraine. Det er også baggrunden for, at Magnus Knudsen har spillet på leje i sin tidligere klub Lillestrøm i hjemlandet.

Lejeaftalen mellem AGF og Knudsen løber sæsonen ud, og midtbanespilleren er allerede stødt til truppens forberedelser op til den kommende sæson.

AGF har erfaren målmand på træningsbesøg

For AGF’s vedkommende skydes sæsonen af med hjemmekampen mod Vejle Boldklub den 23. juli. Der er kick off klokken 14.00 på Ceres Park.

Relateret video:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P