3F Superligaen

Officielt: FCM forlænger med Simsir

FC Midtjylland og Aral Simsir har netop skrevet under på en kontrakt, der holder den talentfulde kantspiller i klubben helt til 2028.

FC Midtjylland har forlænget kontrakten med stortalentet Aral Simsir, så han nu er på kontrakt til sommeren 2028.
Foto: Nikolaj Kramer/ FCM

Det er ikke fordi, at han ikke i forvejen havde en lang kontrakt.

Aral Simsir havde allerede kontrakt i FC Midtjylland til sommeren 2027, men nu er den aftale blevet forlænget – og formentlig markant forbedret – så den nu løber til sommeren 2028 i stedet.

I FC Midtjylland er de dog langt fra nervøse ved tanken om at skulle udbetale løn til 21-årige Simsir de kommende fem år.

– Vi har at gøre med en ung spiller, som står på rampen til for alvor at bryde igennem. Målet i Viborg og de mange kampafgørende aktioner i løbet af foråret viser, at han har noget ekstra. Det skal nu for alvor foldes ud, og det er op til både os og Aral at få hans fulde potentiale forløst, siger sportschef Svend Graversen og fortsætter:

– Aral besidder så meget kvalitet, og vi er glade for, at han viser os tillid, samtidig med at vi belønner ham for den flotte udvikling, han har gennemgået. Nu fortsætter det hårde arbejde, og så glæder vi os til at følge Aral i årene fremover.

Officielt: FCM snupper gratis keeper hos Superliga-konkurrent

Aral Simsir er egentlig født og opvokset i Køge, og det var da også i ungdomsafdelingen i HB Køge, at han trådte sine barnefodboldstøvler.

Allerede som 15-årig skiftede Simsir dog Køge ud med Ikast og akademiet i FC Midtjylland, hvor han siden har taget turen hele vejen til førsteholdet.

Selvom det indtil videre kun er blevet til 23 førsteholdskampe, så fejler ambitionerne frem mod den kommende sæson bestemt ikke noget.

– Jeg håber på at spille en stor rolle i den kommende sæson. Vores mål er at vinde mesterskabet, og der har jeg en ambition om at være en nøglespiller. Samtidig betyder mål og assists meget for mig, men det vigtigste er at vinde alt det, vi kan som hold, siger Aral Simsir, der er blæst bagover af tilværelsen på det nye træningsanlæg:

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Når man ankommer, kan man virkelig se, hvor professionelt det er blevet. Det er et helt sindssygt sted, og jeg har ikke set noget lignende i mit liv. Det giver endnu mere blod på tanden, fordi man kan se, hvor meget vi har udviklet os gennem årene. Vi har de bedste forudsætninger for at forbedre os og skabe en god sæson, siger Aral Simsir.

Aral Simsir har undervejs i sin tid i FC Midtjylland været udlejet til norske Lillestrøm og FK Jerv. Simsir er af tyrkisk afstemning og har tidligere ytret ønske om at repræsentere det tyrkiske landshold. Han står noteret for fem kampe for det tyrkiske U21-landshold.

Gense da Aral Simsir sikrede FC Midtjylland en tur i den europæiske kvalifikation med sin scoring mod Viborg:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P