3F Superligaen

Officielt: AGF henter norsk midtbanespiller

AGF har torsdag præsenteret en ny mand i den hvide trøje. Klubben har nemlig skrevet kontrakt med en norsk midtbanespiller.

AGF har forstærket sig med norske Magnus Knudsen for den kommende sæson.
Foto: agf.dk

AGF har forstærket sig med norske Magnus Knudsen.

Den 22-årige midtbanespiller kommer til fra den russiske klub FK Rostov på leje.

Lejeaftalen gælder for den kommende sæson, oplyser AGF på sin hjemmeside.

– Magnus er en alsidig og stærk midtbanespiller, som har vist et højt niveau i flere sæsoner i Eliteserien i Norge og på de norske ungdomslandshold, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye, til hjemmesiden og fortsætter:

– Han er en meget dynamisk spiller som med en høj arbejdsetik og en stærk mentalitet passer godt ind i vores klub og vores værdier, og han kommer til at give vores hold flere facetter og træneren flere strenge at spille på.

AGF har erfaren målmand på træningsbesøg

Magnus Knudsen har på grund af krigen i Ukraine været udlejet til Lillestrøm, som i sin tid solgte ham til FK Rostov. Her har den unge nordmand spillet i en periode, der rækker lidt over et år.

Udover sin klubkarriere, som blandt andet har budt på 98 kampe for Lillestrøm, har Magnus Knudsen fået en række kampe på diverse norske ungdomslandshold. Det er blevet til en enkelt kamp for FK Rostov siden skiftet fra Lillestrøm i januar 2022.

Relaterede videoer:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P