3F Superligaen

OB-chef om heftigt transfervindue: Fordi vi ikke er nået med i top seks

OB har hentet intet mindre end syv nye spillere i sommerens transfervindue. Den store aktivitet skyldes ifølge sportsdirektøren et ønske om forandring og jagten på top seks.

OB har hentet syv spillere allerede i transfervinduet.
Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix.

Top seks.

Det er målet for langt flere klubber end de dygtige, som lykkedes med at opnå placeringen i Superligaen.

Heriblandt finder man OB, som ikke har formået at ende blandt de seks øverste siden 2018/19-sæsonen. Derfor har klubben valgt at hente en lang række nye spillere i sommerens transfervindue, fortæller sportsdirektør Björn Wesström til eb.dk.

– Vi har valgt at søge forandringen i det her vindue, fordi vi ikke er nået med i top seks de andre år. Når det så er sagt, vil vi gerne holde fast i det, som fungerede godt sidste sæson, siger den svenske sportsdirektør og afviser, at det er et problem at hente så mange nye ansigter til klubben på én gang:

– Nej tværtimod. Det er jo ikke basketballspillere, vi har hentet, som først skal lære at spille fodbold. De er hentet ind som fodboldspillere, og det er jeg sikker på, at vi nok skal få styr på.

Voldsom udskiftning i OB-truppen: Vil give os en bedre sæsonstart

OB har i skrivende stund hentet tyske Sven Köhler, hollandske Leeroy Owusu, finske Sauli Väisänen, svenske Rami Al-Hajj og Johannes Selvén, haitianske Louicius Don Deedson samt Mohamed Buya Turay fra Sierra Leone.

Derudover har man sagt farvel til en række spillere heriblandt guldfuglen Yankuba Minteh til Newcastle United. Det er ifølge Björn Wesström kun i tilfælde af yderligere salg, at OB igen begiver sig ud på transfermarkedet. Ellers er vinduet lukket i Ådalen.

Relaterede videoer:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P