3F Superligaen

AGF’s nye midtbanemand: Legenden Uwe har fortalt mange gode ting om AGF

Selvom han for mange danskere formentlig vil være et relativt ubeskrevet blad, så kommer den nye AGF'er, Magnus Knudsen, ikke til Superligaen uden et vist kendskab.

AGF's nye norske midtbanespiller kender godt til Uwe Rösler, som er en legende i Lillestrøm og har fortalt gode ting om AGF.
Foto: AGF

Det er en ganske speciel situation, unge Magnus Knudsen er havnet i.

Den unge nordmand nåede at spille én kamp i Rusland efter sit skifte til FK Rostov i januar 2022, inden Rusland gik militært ind i Ukraine.

Derfor har han ikke spillet mere end de seks minutter, som det blev til i debuten, da han efterfølgende blev lejet tilbage til barndomsklubben Lillestrøm.

Nu går turen så til Aarhus for den 22-årige midtbanespiller, men selvom ikke alle aarhusianere kender ham, så kender han i hvert fald to ‘aarhusianere’.

– Jeg kender Stig Inge [Bjørnebye] og Uwe [Rösler] fra tidligere. Uwe er en stor legende i Lillestrøm, og de har fortalt mange gode ting om AGF og om det projekt, der i gang her. Det vil jeg gerne være en del af og bidrage til, og jeg glæder mig meget til at komme i gang med træningen.

– Jeg kommer tidligt i opstarten og det er et godt tidspunkt for mig. Så får jeg tid til at møde mine nye holdkammerater og falde til før turneringen starter, fortæller Magnus Knudsen.

AGF-cheftræner Uwe Rösler sluttede sin egen aktive fodboldkarriere i Lillestrøm i sommeren 2003, og halvandet år senere vendte han tilbage og blev træner i klubben.

Rösler om ny AGF’er: Virkelig dygtig og talentfuld

Med undtagelse af den lille ‘afstikker’ til Rusland og et lejeophold i Ull/Kisa, så har Magnus Knudsen spillet hele sin karriere i Lillestrøm, og derfor var det nu på tide med en ny udfordring.

– Jeg var på jagt efter en ny udfordring i min karriere. Jeg har været i Lillestrøm længe, men er nu klar til et skridt op og til at udfordre mig selv som spiller i stærk liga, som den danske og i en stor klub som AGF, lyder det fra Knudsen.

Officielt: AGF henter norsk midtbanespiller

Magnus Knudsen har skrevet kontrakt med AGF for de kommende 12 måneder, men derefter vil den 22-årige midtbanemand igen være en smule i limbo.

Han har nemlig kontrakt med FK Rostov helt til sommeren 2026, og når lejeaftalen i AGF udløber til sommer, vil han således stadig have to år tilbage af sin kontrakt i Rusland.

Herunder kan du se AGF’s 10 bedste mål i den forgangne sæson:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P