Serie A

Officielt: AC Milan henter målmand i Atalanta

AC Milan har forstærket sig på målmandsposten, hvor klubben har hentet Marco Sportiello gratis i Atalanta.

Den italienske storklub AC Milan har hentet Atalanta-målmanden Marco Sportiello på en fri transfer i Bergamo-klubben Atalanta.
Foto: AC Milan

Efter næsten et helt menneskeliv i Atalanta rykker Marco Sportiello nu videre i karrieren.

Den 31-årige målmand rejser helt præcist de godt 50 kilometer mod sydvest fra Bergamo til Milano, hvor han har skrevet under på en kontrakt med AC Milan.

Sportiello kommer til den italienske storklub på en fri transfer, efter hans seneste kontrakt i Atalanta løber ud denne sommer.

I AC Milan har han skrevet under på en kontrakt helt til sommeren 2027, og han kommer til at bære trøjenummer 57.

Sportiellos situation i Atalanta i denne sæson har været ganske speciel, for efter han i starten af sæsonen var det klare andetvalg bag argentinske Juan Musso, så udnyttede kort inde i sæsonen en skade til argentineren til selv at spille sig på holdet.

Foto: AC Milan

Mortiello mistede dog igen pladsen i mål hen over vinteren, men i otte af sæsonens sidste ni kampe var han igen foretrukket af Gian Piero Gasperini til pladsen i målet.

Journalist: AC Milan tæt på Chelsea-spiller

I AC Milan skal Sportiello forsøge at tage kampen op med den franske landsholdsmålmand Mike Maignan, mens også danske Andreas Jungdahl ventes at vende tilbage til klubben efter endt lejeophold i østrigske Altach.

Derudover råder AC Milan også over colombianske Devis Vásquez, mens både den 37-årige rumæner, Ciprian Tatarusanu, og den 39-årige italiener Antonio Mirante begge har kontraktudløb.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P