Europæisk Fodbold

Medie: Viktor Fischer uønsket i både AIK og Antwerp

Situationen er ikke så ligetil for danske Viktor Fischer, der lader til at være kommet i unåde hos både sin belgiske og sin svenske klub.

Foto: AIK
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han er ejet af belgiske Royal Antwerp men udlejet til svenske AIK.

Der er dog ikke nogen af de to klubber, der vil vide af 29-årige Viktor Fischer, der ifølge den belgiske journalist, Pieter-Jan Calcoen, kan ende som en lus imellem to negle.

I den svenske hovedstad har de efter fem måneders lejeophold set nok, og AIK skulle således gerne ville afbryde Fischers lejeaftale seks måneder før, den udløber til nytår.

Det er de ikke interesserede i hos de nykårede belgiske mestre fra Royal Antwerp, som ganske specielt skulle have bedt AIK om selv at finde en klub, der vil være villig til at overtage Fischers lejeaftale.

Viktor Fischer har endnu til gode at spille fuld tid for AIK siden sit skifte først i februar, hvor klubben i sæsonens første 12 kampe blot har vundet én kamp og således er at finde under nedrykningsstregen.

Viktor Fischer rygtes væk – nu er han udeladt af trup

I Antwerpen nåede Fischer at spille i alt syv kampe i sæsonen, inden hans lejeaftale i Sverige kom i stand. Selvom de syv kampe kun gav ham i alt 52 spilleminutter, så kan han med rette kalde sig både belgisk mester og belgisk pokalvinder.

Viktor Fischer var senest udeladt helt af AIK’s trup, da de mandag mødte Glen Riddersholms IFK Norrköping i en træningskamp frem mod genstarten af Allsvenskan den 1. juli, hvor AIK skal besøg hos naboerne fra Brommapojkarna.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P