Serie A

Medie: Trods nedrykning – AaB forstærker sig i Serie A

Til trods for nedrykningen til NordicBet Ligaen lader AaB nu til at forstærke sig med en midtbanespiller, der kommer fra den italienske Serie A.

Til trods for nedrykningen til NordicBet Ligaen lader AaB nu til at forstærke sig med Seria A-spilleren Thórir Jóhann Helgason fra Lecce.
Foto: US Lecce
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Umiddelbart er der langt fra Serie A til den danske NordicBet Liga.

Ikke desto mindre har nedrykkerne fra AaB eftersigende sikret sig forstærkning i form af den islandske Serie A-spiller Thórir Jóhann Helgason.

Det skriver den italienske lokalavis Quotidiano di Puglia.

Det italienske medie skriver, at det er den 22-årige midtbanespiller selv, der har anmodet om lov til at skifte væk fra Lecce, hvor spilletiden i modsætning til sidste sæsons har været ganske sparsom.

Kun 12 kampe blev det til i den netop overståede sæson, og kun i to af de kampe startede den tidligere Hafnafjördur-spiller inde.

AaB-angriber vil slå hul på bylden i NordicBet Ligaen

Den begrænsede spilletid i den forgangne sæson står i stærk kontrast til Helgasons første sæson i Lecce, hvor han med 25 kampe var stærkt medvirkende til, at syditalienerne rykkede op i Serie A.

Ifølge Quotidiano di Puglia kan aftalen med AaB allerede senere onsdag falde på plads, og der skulle i første omgang være tale om en lejeaftale med inkluderet købsoption. Lecce har dog også sikret sig en tilbagekøbsklausul i kontrakten.

Helgason har i Lecce spillet sammen med danske Morten Hjulmand, som siden sidste sommer har været anfører i klubben, der har hjemme i den italienske ‘støvlehæl’.

De to nordboer har i alt spillet 35 kampe sammen på Lecces centrale midtbane.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P