Premier League

Medie: City trækker sig fra Rice-handel – Vejen banet for Arsenal

Manchester City har ifølge flere medier trukket sig fra kampen om Declan Rices underskrift, og dermed ser vejen ud til at være banet for Arsenal.

Manchester City har angiveligt trukket sig fra handlen med DEclan Rice, og dermed ser vejen ud til at være banet for Arsenal.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Declan Rices skifte væk fra West Ham er allerede ved at udvikle sig til lidt af en transfersaga.

Arsenal har natter til onsdag forhøjet sit bud, så klubbens tredje bud nu lyder på samlet 105 millioner pund.

Den forhøjelse var hele 15 millioner pund højere end tirsdagens bud fra Manchester City, og der er næppe nogen tvivl om, at West Ham gerne havde set de engelske mestre komme med et nyt og forbedret bud.

Men det kommer ikke.

Ifølge både The Athletic og transferjournalist, Fabrizio Romano, så har Manchester City nemlig valgt at trække sig fra kampen om midtbanespillerens underskrift.

De engelske mestre ønsker ikke at træde ind i en decideret budkrig med Arsenal, og derfor trækker de sig nu efter ét bud mod Arsenals i alt tre.

Dermed ser Arsenal altså ud til at løbe med den eftertragtede engelske landsholdsspiller, der har kontraktudløb i West Ham næste sommer, mens klubben har en option på yderligere én sæson.

Officielt: Manchester City gafler midtbane-profil i Chelsea

Manchester City købte så sent som tirsdag en anden midtbanespiller i form af Mateo Kovacic, der kommer til mestrene fra en helt tredje London-klub nemlig Chelsea.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P