3F Superligaen

Martin Spelmann vender tilbage til Superligaen

Martin Spelmann har forlænget sin aftale hos oprykkerne fra Hvidovre, og dermed vender den 36-årige veteran tilbage til Superligaen.

Midtbaneveteranen Martin Spelmann har forlænget sin kontrakt hos oprykkerne fra Hvidovre, og dermed kan han nå i alt 300 superligakampe.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Han spillede sin seneste superligakamp den 17. december 2018.

AGF’s 1-0-sejr hjemme mod Hobro er nok den seneste, men det bliver næppe den sidste superligakamp for 36-årige Martin Spelmann.

Den rutinerede midtbanespiller havde egentlig kontraktudløb i Hvidovre denne sommer, men efter oprykningen til Superligaen endegyldigt kom på plads, har Hvidovre nu forlænget med krigeren Spelmann.

Det fortæller klubbens sportschef, Peter Lassen, til Hvidovre Avis.

– Jeg har længe haft en rigtig god dialog med ”Speller” om, at vi gerne ville fortsætte det samarbejde, som har været fantastisk de sidste to år. Vi skulle lige have helt på plads, hvor vi spillede i næste sæson, før vi kunne snakke de sidste detaljer på plads, fortæller Lassen.

Dermed venter der formentlig også et flot jubilæum for Spelmann i den kommende sæson.

Hvidovre forstærker sig med rutineret fødselar

Den alsidige midtbanespiller har indtil videre repræsenteret Brøndby, AC Horsens, OB og AGF i Superligaen, og i alt står han noteret for 293 superligakampe for de fire klubber.

Forruden de fem danske klubber har Martin Spelmann af flere omgang prøvet sig af i det store udland. Først med begrænset succes i Ankara-klubben Genclerbirligi, og siden hos svenske Mjällby og norske Strømsgodset.

Martin Spelmann spillede i Hvidovres oprykningssæson 27 af 32 kampe i NordicBet Ligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P