NordicBet Ligaen

Efter et halvt år: Sønderjyske får gammelt logo tilbage

Sønderjyske Fodbold skiftede i februar sit logo, men nu vender klubben efter et halvt år tilbage til det oprindelige logo - dog med én lille ændring.

NordicBet Liga_klubben Sønderjyske får nu sit oprindelige logo tilbage i en lettere ændret udgave.
Foto: Sønderjyske Fodbold

Det har været lidt frem og tilbage, men nu er de endegyldigt tilbage – sådan da.

Sønderjyske Fodbold vender nu tilbage til det logo, som alle de lyseblå sportshold i regionen har båret siden etableringen af Sønderjysk Elitesport i 2004.

Sønderjyske Fodbold A/S blev i oktober sidste år løsrevet fra Sønderjyske Elitesport A/S, som også har både en håndboldklub og en ishockeyklub under sig, men nu har de to parter fundet frem til en fælles løsning på logo-fronten.

Dermed vil Sønderjyske Fodbold igen kunne bære det oprindelige logo, som de ellers udskiftede i februar. I bunden af logoet vil teksten ‘Sønderjysk Elitesport’ dog være udskiftet med teksten ‘Fodbold’.

Det nye logo ses her længst til venstre, mens det midlertidige logo, der blev implementeret i februar, ses i midten. Helt til højre ses det oprindelige logo fra 2004. Foto: Sønderjyske

– Det har hele tiden været et ønske fra Sønderjyske Fodbold at bevare det eksisterende logo, men logoaftalen er først nu kommet på plads, hvilket forklarer, hvorfor vi i februar 2023 præsenterede et nyt fodboldlogo.

– Vi er glade for, at vi igen kan gøre brug af det oprindelige logo, som vi vil bære med stolthed på de lyseblå trøjer. Vi har en fælles interesse i at promovere og brande vores skønne landsdel, og vi ser nu frem til at vise logoet og Sønderjylland frem på bedste vis, siger Markus Kristoffer Hansen, der er direktør i Sønderjyske Fodbold A/S.

Sønderjyske nåede ikke at spille med det midlertidige logo, som de introducerede i februar, på kamptrøjerne, da de af respekt for økonomi og bæredygtighed først ville implementere det nye logo til den nye sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P