3F Superligaen

De unge får chancen i AGF: To ugers ferie er ikke nok

AGF åbner onsdag aften sæsonen med en træningskamp i tyske Flensborg, og her får klubbens unge spillere chancen for at vise, at de skal tages alvorligt til den kommende sæson.

Der er flere af de etablerede spillere, der bliver sparet i dagens AGF-træningskamp, og det giver plads til de unge spillere, der skal gribe chancen.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Der bliver rigeligt at holde øje med for AGF-cheftræner Uwe Rösler onsdag aften.

AGF-truppen er rejst syd for grænsen, hvor de i Flensborg møder det lokale mandskab, SC Weiche Flensburg 08, i sæsonens første træningskamp.

Til kampen vil flere af AGF’s etablerede profiler blive sparet, men det giver muligheden for, at klubbens sommerindkøb, Michael Akoto og Tobias Bech, samt en lang række af de unge spillere kan få chancen, og den skal de gribe, lyder opfordringen fra cheftræner Uwe Rösler.

– Nu får vi mulighed for at se nogen andre spillere an, og jeg har sagt til de unge spillere, at det her er deres tid og deres chance – nu får de mulighed for at vise sig frem, og de kommer til at få spilletid i testkampene – startende onsdag i Tyskland, fortæller cheftræner Uwe Rösler.

Det er den netop afsluttede bronzesæson, der fysisk har sat sine spor blandt de mest brugte AGF’ere.

– Der er en lille gruppe spillere, som trænger til lidt mere restitution ovenpå en kort sommerferie. Sidste sæson krævede meget af holdet – både fysisk og mentalt, og to ugers sommerferie er ikke nok til at komme sig helt i.

Rösler giver skadesstatus – anføreren spiller ikke de første træningskampe

– Så vi kører spillerne ind i kampform med individuelle hensyn. Det er for eksempel Anderson, Madsen, Gift, Mølgaard, Duelund og Mortensen, som vi tager lidt hensyn til og som ikke spiller i alle testkampene fra start. Det handler ikke om at slappe af, men om at tilpasse træningen for den enkelte spiller, så de får den bedst mulige opstart, forklarer Rösler.

SC Weiche Flensburg 08 spiller i den tyske Regionalliga Nord, som er den fjerdebedste række i vores naboland mod syd.

Kevin Yakob-skade værre end først antaget – Rösler vil have erstatning

AGF må til kampen undvære Kevin Yakob og Benjamin Hvidt, som begge er ude med skader, mens Yann Bisseck er til U21-EM med Tyskland.

AGF-truppen til kampen mod SC Weiche Flensburg 08:

Jesper Hansen
Jonathan Hutters
Felix Beijmo
Frederik Tingager
Eric Kahl
Peter Bjur
Diesel Harrington
Marco Valdes
Thomas TK
Mikkel Kannegaard Kristensen
Jacob Andersen
Michael Akoto*
Luca Callø
Lukas Falk
Nicolai Poulsen
Zach Duncan
Frederik Brandhof
Mathias Sauer
Gustav Schjøtt
Rasmus Düring
Tobias Bech*
Sigurd Haugen
Adam Daghim
Frederik Ihler

*mulige debutanter

Herunder kan du se årets mål i Superligaen, som blev sat ind af AGF’eren Yann Bisseck:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P