International Fodbold

Officielt: Tidligere Brøndby-stjerne drager til MLS

Teemu Pukki fortsætter karrieren i MLS, efter hans kontrakt med Norwich løber ud denne sommer.

Foto: Lehtikuva/Reuters/Ritzau Scanpix

Teemu Pukki gør ikke comeback i Brøndby-trøjen.

Det står klart, efter han tirsdag er blevet præsenteret som ny spiller i MLS-klubben Minnesota United.

Teemu Pukki er blevet hentet til som en ‘designated player’, hvilket i den finske angribers tilfælde betyder, at han ellers ville have oversteget lønloftet i Minnesota United. Med andre ord, så bliver han formentlig betalt en god hyre for skiftet.

Skiftet til MLS sker efter fem år i angrebet for Norwich, hvor han både har banket mål ind i Premier League og Championship.

Forinden sine fem år i Norwich var han som bekendt en yderst farlig herre i angrebet for Brøndby IF gennem fire sæsoner.

Nyheden om den 33-åriges angribers skifte kan da også tænkes at ærgre nogle af Brøndbys fans, som måske havde drømt om at se Teemu Pukki vende tilbage til vestegnen.

I hvert fald svarede han i marts 2022 følgende på Viaplays spørgsmål om, hvorvidt han kunne se sig selv vende tilbage til Brøndby:

– Det kunne jeg godt. Jeg nød virkelig min tid der. Det var en fantastisk by at bo i, og det er en fantastisk klub. Jeg har ikke andet end gode minder fra min tid i klubben, så hvorfor ikke?, lød det dengang.

Brøndby-truppen forventer meget mere: Ingen af os spillere var tilfredse

Teemu Pukkis aftale med Minnesota United strækker sig frem til sommeren 2025. Herefter har klubben muligheden for at forlænge aftalen med et halvt år yderligere frem til udgangen af 2025.

Han afventer lige nu sit visum, inden han kan tilslutte sig sin nye klub.

Teemu Pukki scorede i sin tid som Brøndby-angriber 72 mål i 164 kampe.

I Norwich blev det til 88 mål i 210 kampe.

I videoen nedenfor kan du se Teemu Pukki hamre mål ind for Norwich

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P