3F Superligaen

Hoff Thorup udsætter målsætning: Skal se hvor vi lander i transfervinduet

Der kan være markante forandringer på vej i hos superligasølvvinderne fra FC Nordsjælland, hvor cheftræner Johannes Hoff Thorup først vil sætte ord på målsætningen, når transfervinduet er overstået.

I FC Nordsjælland vil de gerne igennem transfervinduet, før de melder ud om ambitioner for den kommende sæson.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Det bliver ikke let for FC Nordsjælland at leve op til sidste sæsons sølvmedaljer.

Den del er de formentlig også klar over i Farum-klubben, som bare sæsonen forinden længe var i overhængende nedrykningsfare.

Nu skal der bygges ovenpå to meget forskelligartede sæsoner, men i FC Nordsjælland er de fortsat forsigtige, når det kommer til at melde ud om klubbens målsætning for den kommende sæson.

Cheftræner Johannes Hoff Thorup har særligt én ting, som han gerne vil have overstået, før klubbens endelige ambitioner kan meldes ud.

– Vi har fået blod på tanden, og vi vil selvfølgelig gerne (spille med i toppen, red.), og det gør vi også alt hvad vi kan for, men vi skal også være realistiske; Vi har en del spillere, som også er interessante for andre og endnu større klubber end os, så vi skal lige se, hvor vi lander, når vi starter sæsonen op og når transfervinduet lukker, før vi kan melde helt ambitiøst ud om, hvad vi skal.

– Selvfølgelig har vi fået blod på tanden, og vi spiller altid efter det højst mulige, vi kan opnå, men selvfølgelig skal vi også være realistiske, siger Hoff Thorup til Discovery.

I FC Nordsjælland kommer den kommende tid til at stå på meget fysisk træning, ligesom der på lørdag er arrangeret en træningskamp mod Næstved.

Officielt: FC Nordsjælland gafler gratis Superliga-profil

På torsdag rejser truppen på træningslejr i Østrig, hvor der venter kapabel modstand.

– Vi har fået to rigtig gode kampe mod Red Bull Salzburg og Olympiakos og har to kampe yderligere derudover, så vi kan få alle spillere i spil. Der begynder vi at fintune og virkelig spore os ind på de ting, som vi skal arbejde med og gøre klar til sæsonstarten mod Viborg, lyder det fra Hoff Thorup.

FC Nordsjælland lukker og slukker første runde i den nye superligasæson med en hjemmekamp mod Viborg FF mandag den 24. juli.

Se FC Nordsjællands 10 bedste mål for den forgangne sæson herunder:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P