Premier League

Er tredje gang lykkens gang? Medie melder om nyt Arsenal-bud – nærmer sig salgsprisen

Kampen om Declan Rice er efterhånden ved at udvikle sig til en vaskeægte transfersaga, og Arsenal skulle nu være klar med sit tredje bud på den engelske landsholdsspiller.

Declan Rice, Arsenal, West Ham, Manchester City.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er allerede blevet til to gange nej.

Arsenal udråbte før denne sommer Declan Rice til at være klubbens helt store mål i dette transfervindue.

Sidenhen har klubben fra det nordlige London fået afvist to bud på West Ham-stjernen, men det har tilsyneladende ikke skræmt den forgange sæsons to’er i Premier League væk.

Således beretter Daily Mail tirsdag aften, at Arsenal nu har et nyt og forbedret bud på vej.

Det nye bud skulle være endnu tættere på de 100 millioner pund, som West Ham forlanger.

Buddet er angiveligt også større end Manchester Citys bud på 90 millioner pund, som West Ham senest skulle have afvist. 100 millioner pund svarer til 866 millioner kroner.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

West Hams seneste afvisning af et Arsenal-bud lød efter sigende på 75 millioner pund i garanteret transfersum, mens der også var 15 millioner pund i såkaldte ‘add-ons’, hvilket kan groft oversættes til præstationsbaserede bonusser.

Daily Mail nævner ikke en konkret dato for det nye og forbedrede Arsenal-bud, men man skulle allerede have informeret West Ham om at det kommer.

Det forlyder sig videre, at West Ham går meget op i tidshorisonten for hvornår transfersummen vil være betalt. Her ser man helst, at den garanterede del af det samlede beløb er betalt inden begyndelsen af 2025. Arsenals seneste bud indeholdt angiveligt en betaling over en femårig periode.

Følg Campo på Facebook

Manchester City skulle fortsat være Arsenals største konkurrenter i jagten på den 24-årige midtbanestjerne, mens Daily Mail også nævner Manchester United som en outsider.

Den røde Manchester-klub vil efter sigende forsøge at smide spillere som Scott McTominay og Harry Maguire med i en eventuel handel.

Declan Rice står noteret for 245 kampe for West Hams førstehold, siden han tilbage i 2017 fik sin debut som 18-årig.

Hans nuværende kontrakt i West Ham strækker sig frem til næste sommer, hvor klubben dog har option på at forlænge med et år yderligere.

I videoen nedenfor kan du se nogle af de bedste assists fra den forgangne Premier League-sæson

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P