Premier League

Declan Rice om atypisk trøjenummer: Jeg kunne beholde det hele min karriere

I West Ham spiller Declan Rice med et noget usædvanligt trøjenummer taget i betragtning af, at han er holdets største stjerne.

Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er ikke ofte, at stjernen på et hold spiller med trøjenummer 41.

Ikke desto mindre er det det nummer, West Hams Declan Rice spiller med, når han tørner ud for ‘The Irons’.

Nu står Rice overfor et muligt skifte denne sommer, hvor Manchester City, Manchester United og Arsenal blandt andre kæmper om den unge englænder.

Men det betyder ikke nødvendigvis, at han vil spille med en andet nummer, når han efter alt at dømme skal spille fodbold på en større adresse.

Fodboldspillere, og de mange andre professionelle sportsudøvere, kan være meget overtroiske, når det kommer til ting som ritualer før kampen og trøjenumre, men for Declan Rice er nummeret vigtigt, da det har fulgt ham hele sin karriere.

– Jeg fik nummer 41, da jeg tog til Seattle på min første tur med førsteholdet. Det var bare det nummer jeg fik, og det har fulgt mig siden.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– For at være ærlig har jeg også haft denne samtale med min far og uanset, hvad der sker i min karriere, kunne jeg godt se mig selv spille med det nummer, siger Declan Rice til The Overlap ifølge Sport Bible.

Uanset hvor Declan Rice ender, når Premier League-sæsonen 2023/24 sparkes i gang, kan det altså sagtens være, at han stadig spiller med nummer 41 på ryggen.

I videoen herunder kan du se eller gense højdepunkterne fra West Hams sidste kamp i Premier League-sæsonen 2022/23:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P