3F Superligaen

Afviste bud på Haraldsson: De overvejer vel situationen igen

I F.C. København har de denne sommer afvist et bud på islandske Hákon Haraldsson, men i København forventer de, at den interesserede klub nu genovervejer situationen.

I F.C. København har de afvist et bud på islandske Hákon Haraldsson, da tilbuddet ikke var interessant for klubben.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Hvis rygterne er sande, så er de mere end almindeligt cool i F.C. København i disse dage.

For lidt over to uger siden bekræftede klubben, at de har modtaget et bud på islandske Hákon Haraldsson fra en fransk klub, men det bud blev afvist.

Ifølge B.T. skulle buddet komme fra franske Lille og lyde på intet mindre end 112 millioner kroner.

Efter afvisningen er det dog forventningen i F.C. København, at den interesserede klub genovervejer.

– Buddet, der har været på Hákon Haraldsson, er der jo stadigvæk, men det har ikke været interessant for os, og så ligger den jo der. [..] Så trækker folk sig jo lidt tilbage, og så overvejer, de der har budt, vel situationen igen, men vi må se, hvordan det udvikler sig, siger FCK-sportsdirektør Peter ‘PC’ Christiansen til Discovery.

Hákon Haraldsson fortalte i vinter til campo.dk at han har planen om at skulle videre fra F.C. København, og at han drømmer om at spille i en af de fem store europæiske ligaer:

Ung FCK-komet: Selvfølgelig er planen at komme videre

Hvorvidt det allerede denne sommer bliver til et salg afhænger for F.C. København om særligt én ting.

– Jeg kan forestille mig rigtig mange ting, men det er ikke det, det handler om. Det handler om, at tingene skal hænge sammen. Hvis vi skal sælges en spiller, skal vi have den rigtige pris. 

– Selvfølgelig er der også nogle drømme og tanker fra spillerne, og så må vi prøve at holde de ting op mod hinanden og se, om det kan passe i det store billede for F.C. København, lyder det fra ‘PC’.

Officielt: FCK forlænger med stortalent

På rygteplan var der også i vinter interesse for Hákon Haraldsson. Da skulle østrigske Red Bull Salzburg have givet F.C. København et bud på 100 millioner kroner.

Så sent som i marts forlængede F.C. København kontrakten med Haraldsson, så han nu er bundet til klubben til sommeren 2027.

Herunder kan du høre Peter ‘PC’ Christiansen sætte ord på københavnernes ‘unikke’ spiller:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P