3F Superligaen

Spillerne er vendt tilbage til Brøndby-træning – Winther færdig i klubben

Frederik Winther er færdig i Brøndby og vender dermed tilbage til bundesligaklubben Augsburg.

Brøndbys Frederik Winther i superligakampen mellem Randers FC og Brøndby IF på Cepheus Park i Randers, søndag den 7. maj 2023.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

I alt 15 kampe blev det til i Brøndby.

22-årige Frederik Winther vender tilbage til Tyskland og Augsburg, efter han har spillet det sidste halve år på leje i Brøndby. Det bekræfter klubben nu selv.

Brøndby lejede Winther i Augsburg på januars sidste dag, men selvom han har spillet samtlige kampe i Superligaen siden sit skifte, så får han ikke opholdet i Brøndby forlænget.

Brøndby-truppen har mandag haft første træningsdag efter sommerferien, men i forhold til før sommerferien er Frederik Winther ikke den eneste spiller, der ikke er mødt ind på den københavnske vestegn.

Mads Hermansen, Jonathan Ægidius, Joe Bell og Mathias Kvistgaarden har alle i landsholdstjeneste, og kvartetten vender først retur den 4. juli, mens Anis Slimane returnerer fra tunesisk landsholdstjeneste den 6. juli.

For Sebastian Sebulonsen, Henrik Heggheim og Håkon Evjen, som lige nu er til U21-EM med Norge, går der yderligere to dage, inden de slutter sig til Brøndby-truppens træningslejr i England.

I England skal Brøndby i to træningskampe møde Championship-klubben Swansea og Premier League-klubben Crystal Palace.

Brøndby spiller første kamp efter sommerferien på udebane mod Silkeborg den 23. juli.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P