Premier League

Jon Dahl savner særligt én ting: Vigtigt at få mål i i klubben

Jon Dahl Tomasson og Blackburn var tæt på oprykningsplayoffen til Premier League, men den glippede som følge af klubbens dårlige målscore.

Blackburn Rovers danske manager Jon Dahl Tomasson savnede mål i sidste sæson og det er vigtigt for klubben i transfervinduet.
Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

De fleste fodboldhold har det til fælles, at de gerne vil score flere mål.

For Jon Dahl Tomasson og Championship-klubben Blackburn blev manglende mål dog decideret afgørende i deres bestræbelser på at spille med om oprykningen til Premier League.

Blackburn sluttede nemlig som nummer syv i den forgangne sæson á point med Sunderland på sjettepladsen, der med en markant bedre målscore sikrede sig en plads i oprykningsplayoffen.

Den lektie har den danske cheftræner lært og derfor taget med ind i denne sommers transfervindue.

– Vi ved selvfølgelig alle sammen, at vi manglede mål i sidste sæson, så det er en vigtig ting for klubben at klare rigtigt; at få mål til klubben. I mellemtiden vil der altid være spillere, der kommer ind og ud, det er en del af fodbold.

– Klubben og fansene er der altid, det er det vigtigste, men spillerne skal være i stand til at hjælpe klubben. Vi har en meget klar idé om måden, vi vil spille fodbold på, og derfor vil vi også forsøge at få spillere ind, som kan spille den slags fodbold, så vi har den samme tilgang, lyder det fra Jon Dahl Tomasson.

Blackburn har allerede sikret sig islandske Arnor Sigurdsson, som styrker holdet på den offensive midt, ligesom klubben længere fremme på banen har hentet angriberen Niall Ennis hos oprykkerne Plymouth.

På den centrale midtbane har klubben forstærket sig med norske Sondre Tronstad.

Islænding skifter Glen og Norrköping ud med Jon og Blackburn

– Først og fremmest er det godt at kunne vise fansene, at klubben er i stand til at bringe spillere ind. Det er godt for truppen, og det er også godt for staben. Det er fantastisk for fansene at se nye navne, for fansene er selvfølgelig altid nysgerrige: Er de (nye spillere, red.) gode nok? Hvordan kommer de til at spille? Forhåbentlig kan de komme til at se de spillere mod Accrington i den første kamp om et par uger, lyder det fra den tidligere danske landsholdsangriber.

Blackburn har arrangeret hele fem træningskampe i juli, hvor de foruden Accrington møder Fleetwood, Barnsley, Stockport og spanske Girona.

Den 5. august sparker holdet gang i den nye Championship-sæson hjemme på Ewood Park, hvor West Bromwich lægger vejen forbi.

Herunder kan du gense, da Blackburn i sæsonens sidste kamp i 1994-95 snød Manchester United for det engelske mesterskab:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P