NordicBet Ligaen

AaB-angriber vil slå hul på bylden i NordicBet Ligaen

For AaB gælder det fra den kommende sæson kampe i NordicBet Ligaen i stedet for Superligaen, men det kan vise sig at være en fordel for holdets angriber.

Den tårnhøje AaB-angriber, Anosike Ementa, håber, at han kan få gang i målscoringen, når den fremover står på NordicBet Liga-modstand.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AaB er storfavoritter til at tage en af de to oprykningspladser i den kommende sæsons NordicBet Liga.

Kun to hold scorede i sidste sæsons Superliga færre mål end nordjyderne, og blandt andet de manglende mål var medvirkende til, at klubben rykkede ud af den bedste række for første gang siden 1986.

En der ikke bidrog med scoringer overhovedet, var den 21-årige angriber, Anosike Ementa, der ellers samlet set spillede 20 kampe helt på top for nordjyderne.

Det skal der laves om på til den kommende sæson, hvor AaB som nedrykkere ventes at komme frem til mange chancer, men netop tilværelsen i NordicBet Ligaen kan blive en fordel for Ementa.

– Det skal gerne komme nu. Det er ved at være på tide, at jeg får banket nogle bolde i nettet. Det er en anden type hold, vi skal spille mod, og jeg ved godt, at det ikke bliver nemt, men jeg håber, at jeg kan få hul på bylden nu, siger Anosike Ementa til Nordjyske.

AaB-boss bekræfter: AaB fyrer kommerciel direktør

Den 202 centimeter høje angriber har kontraktudløb i AaB til nytår, og allerede denne sommer kan han derfor begynde at forhandle med eventuelt interesserede klubber.

Den del lader Ementa dog sin agent om, og i stedet vil han bruge sin tid på at tage kampen op mod de mange angribere, der pludselig er at finde i AaB-truppen.

Nordjyderne har denne sommer fået lejespillerne Tim Prica og Milan Makaric tilbage, som slutter sig til AaB-angriberne Nicklas Helenius, Oliver Ross, Marco Ramkilde og så altså Anosike Ementa.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P