3F Superligaen

Officielt: Randers FC henter hollænder med mere en 100 kampe i Æresdivisionen

Randers FC kan søndag eftermiddag offentliggøre, at man er nået til enighed med en 28-årig hollandsk stopper.

Randers FC henter Wessel Dammers
Foto: Randers FC

Randers FC præsenterer søndag eftermiddag ny spiller.

Det fremgår på klubbens hjemmeside, hvor klubben kan fortælle, at man har lavet en aftale med den 28-årige hollandske stopper, Wessel Dammers.

Klubben oplyser, at man er nået til enighed med Dammers og den hollandske klub Willem II, som til dagligt gør sig i den næstbedste hollandske fodboldrække, om en transfer, der gør Wessel Dammers til Randers FC-spiller i de kommende tre sæsoner – frem til sommeren 2026.

Wessel Dammers har fået sin fodboldopdragelse i den hollandske storklub, Feyenoord. Herefter har Dammers været forbi en række klubber i den hollandske Æresdivision.

Blandt andet byder CV’et på kampe i den bedste hollandske række for klubber som FC Groningen, SC Cambuur, Fortuna Sittard og Willem II.

Og det flotte CV glæder Randers FC’s sportsdirektør, Søren Pedersen, der mener, at klubben med Dammers har sikret sig en rutineret leder til en central plads på holdet.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Vi har tidligere været ude efter Wessel og er glade for, at det nu er lykkedes at få ham til Randers. Han er en dygtig forsvarsspiller, som er aggressiv og duelstærk. Han er en ledertype, som har spillet stort set samtlige kampe i sidste sæson, så det er en bundsolid gut og en spiller i form, vi har hentet ind.

– Det er vigtigt, at en så central plads på holdet er dækket ind nu, og vi er glade for at Wessel kan starte op med sin nye holdkammerater i morgen, siger Søren Pedersen.

Wessel Dammers nåede at repræsentere Willem II i 49 kampe med to mål og tre assists til følge. Det oplyses, at Wessel Dammers får trøjenummer 4 i Randers FC.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P