3F Superligaen

Ny Randers FC-spiller jubler efter skifte: Var aldrig i tvivl

Den nye Randers FC-spiller, Wessel Dammers, var aldrig i tvivl om, at et skifte til kronjyderne var det rigtige.

Randers FC henter Wessel Dammers
Foto: Randers FC

Mere end 100 kampe i Æresdivisionen.

Det er blot noget af det, der fremgår af hollandske Wessel Dammers CV.

Og med sit skifte til Randers FC bringer den 28-årige centerforsvarer således en masse rutine med sig ind i klubbens bagerste geled.

Siden han som blot 19-årig fik sin seniordebut for den hollandske storklub, Feyenoord, i 2014, har den stået på fodbold i hjemlandet. Det er således første gang, at Wessel Dammers bevæger sig uden for Hollands grænser i fodboldmæssig forstand.

Derfor blev Dammers da også nysgerrig på henvendelsen fra Randers FC. Det fortæller han på Randers FC’s hjemmeside.

– Efter mange år i Holland følte jeg, at det var på tide at prøve mig af i udlandet. Randers FC har fulgt mig igennem længere tid, og jeg har igennem hele forløbet haft et meget positivt indtryk af klubben. Jeg besøgte klubben for en måned siden, hvor jeg kunne se faciliteterne, møde trænerne og mærke atmosfæren, fortæller han og fortsætter:

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Efter det var jeg ikke i tvivl om, at Randers FC var det rigtige næste skridt for mig. Det føles som en familieklub, hvor der er et unikt sammenhold, og det passer mig rigtigt godt som person, siger Wessel Dammers.

Dammers beskriver sig selv som en spiller, der godt kan lide at forsvare og at gå ind i dueller både defensivt og offensivt. Samtidig fortæller han, at han også vil indgå som en bidragende del i opspillet.

Wessel Dammers har underskrevet en aftale med Randers FC, der gør ham til en del af hestene i de kommende tre sæsoner – frem til sommeren 2026.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P