Premier League

Multiklub-netværk: Boehly vil følge City og Red Bull – går på klubjagt igen i nyt land

BlueCo med Todd Boehly og Chelsea i spidsen søger angiveligt inspiration i Manchester City og går nu på jagt efter at købe flere klubber.

Todd Boehly starter multiklub-netværk, BlueCo.
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Torsdag kom det frem, at ejerne af Chelsea FC, BlueCo med bestyrelsesformand Todd Boehly i spidsen, har købt sig ind i franske Strasbourg.

Således ejes både Chelsea FC og Strasbourg af BlueCo. Men noget tyder på, at man ikke har tænkt sig at stoppe ved de to klubber. Det skriver Football Insider.

Ifølge mediets oplysninger har BlueCo nemlig planer om at skabe et mulitklub-netværk, ligesom det blandt andet kendes fra Red Bull Group, der blandt andet tegner sig for RB Salzburg og RB Leipzig, og City Football Group, som ledes af Premier League-rivalerne fra Manchester City.

Mediet beretter således, at BlueCo allerede nu arbejder på at tilknytte næste klub til netværket.

Planen skulle angiveligt være, at opkøbe endnu en klub i løbet af de næste par måneder. Og her skal man eftersigende en smule mere syd på for at finde kandidaterne.

Football Insider har tidligere meldt om konkrete møder mellem BlueCo og belgiske- og portugisiske klubber tilbage i februar. Men nu tyder meget på, at BlueCo altså skulle have besluttet sig for at rette blikket mod det portugisiske som det næste.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Todd Boehly og co. har altså angiveligt i første omgang planer om at udvide netværket med en portugisisk klub – om en belgisk klub følger efterfølgende må tiden vise.

Foruden en portugisisk klub skulle BlueCo også ønske at udvide netværket yderligere – også ud over flere kontinenter, som det eksempelvis kendes fra City Football Group, som blandt andet indeholder klubber fra Nordamerika, Sydamerika og Asien.

Her skulle man eftersigende i første omgang have planer om at opkøbe en sydamerikansk klub i fremtiden.

Der nævnes foreløbigt intet om, hvilke portugisiske og sydamerikanske klubber der skulle være i spil til at blive opkøbt af BlueCo.

Medie: United sætter jagt på Chelsea-profil i bero

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P