Premier League

Medie: United overhaler Chelsea indenom i jagten på eftertragtet keeper

Manchester United skulle angiveligt have udset sig en kommende erstatning for David De Gea og overhaler Chelsea i jagten på en underskrift.

Manchester United jagter Andre Onana
Foto: Marco BERTORELLO / AFP
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det forlyder, at David De Gea, som har vogtet Manchester United-buret i de sidste 12 år, snart er færdig i den engelske traditionsklub.

I samme forbindelse fremhæves tre potentielle kandidater, som kan tage over efter De Gea i Manchester United; Evertons Jordan Pickford, Portos Diogo Costa og Inters Andre Onana.

Og nu tyder det på, at Manchester United skulle nærme sig én af de tre ovennævnte spillere. Det beretter Football Insider.

Ifølge mediets kilder skulle Manchester United have overhalet Premier League-rivalerne fra Chelsea FC indenom i jagten på Inter-keeper, Andre Onana.

Chelsea har længe luret på Onana, hvor der blandt andet har været tale om en decideret byttehandel, hvor Chelsea skulle sende to spillere til Inter, mens Onana skulle sendes til den blå London-klub.

Men Chelsea og Inter er altså angiveligt ikke nået frem til noget konkret, og derfor skulle Manchester United nu have lagt sig i førersædet.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Mediet skriver, at Manchester United-ledelsen skulle være klar til at sende et bud afsted efter Onana. Det forventes, at United vil betale i omegnen af 50 millioner pund for Inter-keeperen – svarende til omkring 435 millioner danske kroner.

Andre Onana har i denne sæson præsteret stor for Inter, hvor han blandt andet var med til at føre klubben til Champions League-finalen mod Manchester City.

Onana står i alt noteret for 41 kampe i Inter. Her har han holdt buret rent 19 gange. Han er fortsat på kontrakt hos italienerne frem til sommeren 2027.

I United er de glade for danske Christian Eriksen. Hør Jaap Stam lovprise den danske midtbanespiller:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P