LaLiga

Medie: Barça jagter ung uruguayaner – så meget koster han

FC Barcelona har angiveligt fået øjnene op for et ungt uruguayansk talent, som klubben efter alt at dømme kan hente ganske billigt denne sommer.

Barcalona har tjent kassen i 2022/23.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelona vil formentligt forsøge at styrke spillertruppen denne sommer.

Det skyldes blandt andet, at klubben har sagt farvel til en række prominente navne i klubben såsom Sergio Busquets og Jordi Alba.

Førstnævnte profil, Sergio Busquets, har været en profil i FC Barcelona i en årrække – og bliver derfor svær at erstatte én til én. Derfor overvejer FC Barcelona angiveligt at hente en ung erstatning ind, som kan udvikle sig til den kommende stjerne på midtbanen i fremtiden. Det skriver 90min søndag eftermiddag.

Mediet beretter, at FC Barcelona har udset sig den 20-årige uruguayaner, Fabricio Diaz, som til dagligt spiller i den bedste uruguayanske liga for Liverpool FC Montevideo.

Og til trods for Daiz’s talent så skulle det være en forholdsvis billig handel for FC Barcelona, hvis en aftale skulle falde på plads. Det skulle Liverpool FC Montevideos klubpræsident, Jose Luis Palma, tidligere have givet udtryk for overfor mediet.

– Det er sandsynligt, at Fabricio Diaz bliver solgt i løbet af august måned. Hans pris vil være otte millioner euro, afslørede Palma ifølge 90min.

Således vil FC Barcelona efter alt at dømme kunne hente Fabricio Diaz for en pris svarende til i omegnen af 60 millioner kroner.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den 20-årige defensive midtbanespiller har trods sin unge alder allerede gjort en flot figur for Liverpool FC Montevideo, hvor han står noteret for 117 kampe med fem mål og syv assists til følge. Samtidig er det også Diaz, der bærer anførerbindet for klubben.

Derudover står Fabricio Diaz også noteret for 27 kampe for Uruguays U20-landshold, hvor han også er anfører. Her står han noteret for otte mål. Det skulle specielt være under det seneste U20-verdensmesterskab, at Diaz skulle have udmærket sig. Her spillede han en hovedrolle for Uruguay i landets triumf ved mesterskabet, hvilket skulle have medført at flere klubber i Europa skulle have fået øjnene op for hans talent.

Fabricio Diaz er fortsat på kontrakt i Liverpool FC Montevideo frem til sommeren 2026 – medmindre at han som ventet af klubbens præsident skifter til en europæisk bejler denne sommer.

FC Barcelona skulle angiveligt også være ganske tæt på at sikre sig Ilkay Gündogan denne sommer. Se nogle af hans store momenter for Manchester City herunder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P