3F Superligaen

Kevin Yakob-skade værre end først antaget – Rösler vil have erstatning

AGF-midtbanespilleren Kevin Yakob har overrevet sit korsbånd, og i AGF frygter de, at han slet ikke kommer i aktion i den kommende sæson.

Den svensk-irakiske AGF-midtbanespiller, Kevin Yakob, er formentlig ude resten af den kommende sæson, lyder det fra cheftræner Uwe Rösler.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Det var en debut, der stort set ikke kunne være dårligere.

Kevin Yakob debuterede tidligere på måneden for det irakisk landshold, men allerede efter 20 minutter måtte han udgå, med det der hurtigt viste sig at være en korsbåndsskade.

Selvom en korsbåndsskade er slem nok i sig selv, så var det ikke eneste dårlige ny for den svenske midtbanespiller, der også har beskadiget ledbånd. Det skriver skriver Aarhus Stiftstidende.

Den 22-årige midtbanespiller spillede samtlige kampe med undtagelse af én, efter han sidst i august sidste år skiftede til Aarhus-klubben fra IFK Göteborg. Derfor har de også brug for en erstatning, lyder det fra cheftræneren.

– Personligt mener jeg dog – og det siger jeg uden at forsøge at sætte nogen under pres – at vi bliver nødt til at erstatte Kevin Yakob, siger AGF-træner til Århus Stiftstidende

Officielt: Skrækskade til AGF-profil i landsholdsdebut

AGF har allerede forstærket sig i dette transfervindue, hvor de foruden en permanent kontrakt til Felix Beijmo har sikret sig aftaler med den tyske midtbanespiller Michael Akoto og den tidligere Viborg-kantspiller Tobias Bech.

AGF indleder sæsonen med træningskampe mod tyske Weiche samt FC Fredericia, AC Horsens og FC Midtjylland.

Efterfølgende starter sæsonen for alvor for AGF’s vedkommende med en hjemmekampe i Superligaen mod Vejle den 23. juli. Fire dage senere skal aarhusianerne til Belgien for at møde Club Brügge i kvalifikationen til Conference League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P