International Fodbold

Hvor bliver Messi af? Uhre og Philadelphia smadrer Inter Miami

Inter Miami er suverænt sidst i MLS's øst-konference, efter de natten til søndag tabte stort til Mikael Uhre og Philadelphia Union.

Amerikanske Inter Miami har ikke fået Lionel Messi endnu, og søndag tabte de stort til Mikael Uhre og Union.
Foto: Kelley L Cox/Reuters/Ritzau Scanpix

Selv Lionel Messi kan få svært ved at rette op på tingenes tilstand i Inter Miami.

Florida-klubben gik ind til søndagens kamp mod Mikael Uhre og Philadelphia Union med seks MLS-nederlag i træk, og med en sikker 4-1-sejr tilføjede Uhre og kompagni det syvende.

Norske Jakob Glesnes åbnede scoringen efter et kvarters spil, inden argentinske Julian Carranza på oplæg fra Mikael Uhre gjorde det til 2-0. Kort før pausen blev det også til 3-0 ved tyske Leon Flach.

Finske Robert Taylor reducerede kort inde i anden halvleg for gæsterne fra Miami, inden hans honduranske holdkammerat, David Ruiz, med et selvmål gjorde det til slutresultatet 4-1, og således var det fem forskellige nationaliteter og herunder ingen amerikanere, der kom på måltavlen.

Mens sejren sender Mikael Uhre og Union op på fjerdepladsen i øst-konferencen, så hænger Inter Miami fast helt i bunden, hvor de med blot 15 point har langt op til playoff-pladserne.

Der resterer 16 kampe i grundspillet for Miami og 15 for Philadelphia Union.

Lionel Messi ventes at slutte sig til det trængte mandskab midt i juli, og til den tid har klubben formentlig spillet yderligere fire kampe i MLS.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P