Premier League

Arteta lover Arsenal-indkøb på øverste hylde: Vi skal handle hvis vi vil vinde

Der skal handles, og der skal handles på øverste hylde, hvis Arsenal skal kæmpe med i toppen af Premier League. Og det vil man gøre, fortæller klubbens manager, Mikel Arteta.

Mikel Arteta lover transfers
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Arsenal så længe ud til at vinde Premier League i den seneste sæson, men måtte i sidste ende se sig slået af Pep Guardiolas Manchester City, der endte med at vinde the Treble.

Men snart begynder en ny udgave af Premier League. Og her har Arsenal-manager, Mikel Arteta, fortsat planer om at byde Manchester City op til dans i toppen af Premier League.

Men ifølge den 41-årige Arsenal-manager så kræver det, at klubben for alvor handler ind i løbet af sommerens transfermarked. Det fortæller han i et interview med BBC.

Arteta mener nemlig, at det er vilkårene, der følger med, hvis man vil være en del af den øverste elite – specielt når han ser tilbage på den netop overståede sæson.

– Næste sæson bliver den hårdeste sæson i Premier Leagues historie, indleder Arteta og fortsætter:

– Hvorfor? – Det var allerede den hårdeste sæson i Premier League sidste år. Så selvfølgelig bliver den endnu hårdere efter sommer. Jeg har været England i 22 år, og jeg har aldrig set et så konkurrencedygtigt niveau som det, jeg så i sidste sæson. Så meget kvalitet, så meget organisation, så mange ressourcer, så mange gode trænere.

– Det er niveauet, og for at vinde Premier League skal du være den bedste. Det er derfor, du skal styrke dig i transfervinduet – og det har vi også tænkt os at gøre i Arsenal, fortæller Mikel Arteta.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Hvem rygtes til Arsenal?

Flere spillere har i den seneste tid været rygtet til Arsenal.

Blandt andet er der i disse dage forlydender om, at West Hams midtbaneprofil, Declan Rice, skulle nærme sig et skifte til Arsenal. Det siges dog samtidig, at Arsenal får hård kamp om Rice fra Manchester City.

Foruden Declan Rice meldes også Chelsea-offensiven, Kai Havertz, tæt på et skifte til Arsenal. Aftalen skulle stort set være på plads, og det siges, at det nærmest kun er den officielle præsentation, der mangler.

Arsenal begynder så småt at gøre sig klar til den nye sæson, hvor der både venter topfoldbold i Premier League og Champions League. London-klubben åbner Premier League-sæsonen hjemme på Emirates, når Nottingham Forest kommer på besøg den 12. august.

Arteta udpeger: Her tabte vi mesterskabet

Arsenal forlængede kort for sommer sin kontrakt med Bukayo Saka. Se alle hans mål her:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P