NordicBet Ligaen

AaB-chef lover forandring: Det vil I se i preseason

Virkeligheden er en anden for det nye NordicBet Liga mandskab, AaB, der allerede er ved at begynde forberedelserne til klubbens første sæson udenfor det fine selskab i Superligaen.

AaB-sportschef Jan Ole Kappmeier lover, at klubben fremadrettet i højere grad vil satse på unge spillere.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AGF, Brøndby og F.C. København bliver skiftet ud med B.93, Kolding og Hillerød.

I AaB er de igang med forberedelserne til klubbens første sæson i NordicBet Ligaen – eller den danske 1. Division – siden 1986.

Nedrykningen fra Superligaen kommer til at kunne ses på økonomien i den nordjyske klub, hvor særligt tv-indtægter og entré-indtægter efter alt at dømme vil falde markant.

Den del er de allerede begyndt at tage forbehold for i Aalborg, og det vil også kunne ses i det forestående transfervindue.

– Vi vil begynde at hente unge spillere, og fra et økonomisk synspunkt kan det være en fordel for os. Her i preseason vil I også se, at vi bringer mange ungdomsspillere. Det er også sundere for os rent økonomisk på den lange bane, siger klubbens tyske sportschef, Jan Ole Kappmeier, til Tipsbladet.

AaB giver fem unge chancen – lejesvend ser ud til at være færdig

Ifølge fodboldøkonom Steen Houmann, så var AaB i den forgangne superligasæson den klub, der gav næstmindst spilletid til spillere under 22.

Her var det Malthe Højholt, Jeppe Pedersen, Anosike Ementa, Sebastian Otoa, Oliver Ross og Theo Sander, der stod for spilletiden blandt klubbens unge spillere, der fortsat er i truppen.

Jan Ole Kappmeier fortæller desuden, at det er under halvdelen af holdets spillere, der har nedrykningsklausuler i deres kontrakt. Altså klausuler der betyder, at spillerne går ned i løn efter nedrykningen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P