NordicBet Ligaen

AaB-boss bekræfter: AaB fyrer kommerciel direktør

AaB's administrerende direktør, Jesper Dalum, bekræfter søndag aften overfor Nordjyske, at klubben har valgt at fyre sin kommercielle direktør.

AaB han ansat Michael Tuxen Boll som ny administrerende direktør.

AaB overlevede ikke i Superligaen og skal i den kommende sæson gøre sig i NordicBet Ligaen.

Derfor er der fra klubbens side blevet varslet, at man fremover skal spare lidt på lønkronerne i det nordjyske. Og det har nu kostet sit første offer.

Således erfarer lokalmediet Nordjyske søndag aften, at klubben har valgt at fyre en af de fremtrædende personer på direktionsgangen i AaB. En oplysningen som Nordjyske får bekræftet af AaB’s administrerende direktør, Jesper Dalum.

Således står det klart, at AaB har valgt at fyre sin kommercielle direktør, Jesper Elkjær, som skulle have modtaget en fyreseddel for et par dage siden.

Og det skyldes ifølge Jesper Dalum, at man skal have økonomien til at hænge sammen i AaB efter nedrykningen. Det forklarer han til Nordjyske.

– Der er udelukkende tale om en besparelse. Der er sådan set ikke andre årsager til, at vi siger farvel til Jesper Elkjær. Det siger sig selv, at vi skal finde nogle steder at spare, forklarer Jesper Dalum til avisen.

AaB har endnu ikke meldt noget officielt ud på sin hjemmeside.

Kampprogrammet for NordicBet Ligaen er allerede på plads. Efter en række træningskampe skal AaB forsøge at jagte oprykning til Superligaen for første gang i NordicBet Ligaen i denne sæson, når klubben gæster B.93 på udebane den 22. juli.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P