Premier League

Transferjournalist: Tottenham giver den endnu et skud – vil hente engelsk landsholdsspiller

Tottenham har angiveligt ikke tænkt sig at opgive jagten på den engelske landsholdsspiller, som altså skulle være en favorit hos Ange Postecoglou.

Tottenham jagter James Maddison.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Leicester rykkede ned fra Premier League i den netop overståede sæson.

Og meget tyder på, at kampen for oprykning til den bedste engelske række bliver uden en af holdets helt store profiler, James Maddison.

Maddison har således løbende været rygtet til flere klubber i Premier League, hvor Newcastle tidligere blev meldt som værende i førersædet i jagten på den 26-årige englænder.

Men det ser ikke ud til at være en hindring for Tottenham Hotspur, der for nyligt kunne præsenterer Ange Postecoglou som ny manager.

Postecoglou har nemlig ifølge den normalt troværdige transferjournalist, Fabrizio Romano, James Maddison absolut øverst på ønskelisten over spillere, som han vil hente til Tottenham denne sommer.

Og derfor skulle Tottenham angiveligt også være klar til at give den endnu et skud i jagten på Maddison inden længe.

Trods Tottenhams store interesse for Maddison anser flere medier dog andre bejlere som Newcastle og Arsenal som forhåndsfavoritter til at hente Maddison denne sommer.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Det skyldes ikke mindst, at både Arsenal og Newcastle skal spille Champions League i den kommende sæson, hvilket skulle være et konkret og vigtigt punkt for James Maddison.

James Maddison har været en del af Leicester City, siden har skiftede til klubben fra Norwich tilbage i sommeren 2018. I alt står han noteret for 203 kampe i Leicester-trøjen med 55 mål og 41 assists til følge.

Maddison er i skrivende stund fortsat på kontrakt i Leicester frem til sommeren 2024, hvorfor sommerens transfervindue kan være sidste chance for Leicester, hvis man ønsker at gøre en større handel og ikke lade Maddison gå gratis.

James Maddison scorede 10 mål og assisterede ni gange i den forgangne sæson. Se højdepunkterne fra Maddisons sæson anno 2022/23 i videoen herunder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P