Premier League

Transferjournalist: Manchester City og eftertragtet kroat enige om aftale

Manchester City og Josko Gvardiol skulle nu angiveligt være nået til enighed om de personlige vilkår. Nu mangler blot en aftale RB Leipzig.

Manchester City Josko Gvardiol.
Foto: Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han har været i søgelyset i flere europæiske topklubber.

Således har den blot 21-årige kroatiske midtstopper, Josko Gvardiol, været rygtet vidt og bredt til klubber som blandt andet Chelsea og Manchester City.

Men nu ser det altså ud til, at Gvardiol har taget en beslutning om, hvor hans fodboldfremtid skal ligge – hvis det altså stod til ham alene. Og det er i Manchester City.

Således oplyser Fabrizio Romano sent lørdag aften, at Manchester City og Josko Gvardiol skulle være nået til enighed om en aftale.

Alle personlige vilkår skulle således angiveligt være på plads mellem de to.

Men… Sagen er bare den, at Gvardiols nuværende klub, RB Leipzig, hvor Gvardiol fortsat er på kontrakt frem til sommeren 2027, ikke ønsker at sælge deres kroatiske guldfugl og håber at have Gvardiol til rådighed i næste sæson.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Fabrizio Romano oplyser dog, at RB Leipzig og Manchester City vil mødes snart for at diskutere en mulig transfer. Og her skulle Leipzig som minimum forlange 100 millioner euro for Gvardiol – svarende til et minimumsbeløb på omkring 750 millioner kroner.

Målet for RB Leipzig skulle eftersigende være at gøre Josko Gvardiol til den dyrest centrale forsvarspiller i historien ved et potentielt salg – en titel der for nuværende indtages af Manchester Uniteds Harry Maguire, der ifølge Transfermarkt blev hentet til klubben for 87 millioner euro.

Josko Gvardiol skftede til RB Leipzig fra kroatiske Dinamo Zagreb tilbage i sommeren 2021. Siden da har Gvardiol spillet 87 kampe for Bundesliga-klubben med fem mål og tre assists til følge. Han står desuden noteret for 21 kroatiske landskampe og to landskampsmål.

Avis: PL-storklubber slikker sig om munden – stor Gvardiol-frikøbsklausul aktiveres i 2024

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P