3F Superligaen

Transferjournalist: Bisseck-skifte er nu på plads

Alle detaljer skulle nu være på plads, og det er angiveligt blot et spørgsmål om tid, før at AGF's Yann Aurel Bisseck bliver præsenteret i sin nye klub.

Yann Bisseck skifter til Inter
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Nu skulle de sidste detaljer være på plads.

Sådan skriver den normalt troværdige italienske transferjournalist, Gianluca Di Marzio, lørdag aften.

Ifølge transferjournalisten skulle aftalen mellem Inter, AGF og Yann Aurel Bisseck være på plads. Og nu mangler kun de sidste par praktiske og bureaukratiske detaljer for, at Bisseck kan blive præsenteret som ny Inter-spiller.

Di Marzio skriver, at forhandlingerne nu skulle have nået sin ende. Alle er angiveligt enige mundtligt, og derfor mangler kun den endelige underskrift.

Sidste trin før Bissecks underskrift er det obligatoriske lægetjek. Og her er udfordringen lige nu, at Bisseck er med det tyske U21-landshold til EM.

Derfor er det planen, at Bisseck ankommer til Milano umiddelbart efter slutrunden, hvor de sidste ting altså forventes at falde på plads.

Gianluca Di Marzio beretter, at Yann Bisseck får en kontrakt i Inter, som gælder for de kommende fem sæsoner – altså frem til sommeren 2028.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Samtidig forklares det, at AGF får syv millioner euro for Bisseck – svarende til omkring 52 millioner kroner – hvilket altså skulle aktivere frikøbsklausulen i Bissecks kontrakt med aarhusianerne.

Di Marzio beretter, at betalingen vil falde over to rater med et års mellemrum. Således vil AGF i første omgang modtager 3,5 millioner euro for handlen denne sommer, mens de resterende 3,5 millioner euro vil tikke ind på klubkontoen næste sommer.

Yann Bisseck står i alt noteret for 68 kampe i AGF-trøjen. Her blev det til seks mål og tre assists. Bisseck var i denne sæson en vigtig brik i AGF-forsvaret, som var det forsvar i Superligaen, der lukkede færrest mål ind (31 mål imod).

Se Yann Aurel Bissecks tordendrøn for AGF i kampen mod Lyngby BK i videoen herunder

Bech om AGF-skifte: Jeg var aldrig i tvivl

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P