3F Superligaen

Medier: Slimane på blokken i Premier League

Anis Ben Slimane er tidligere blevet meldt på blokken i fransk fodbold, men nu tyder noget på, at en Premier League-klub også har meldt sig ind i kampen om Slimanes gunst.

Anis Ben Slimane Sheffield United
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der har tidligere været forlydener om et muligt Anis Ben Slimane-exit i Brøndby IF denne sommer.

Her er den 22-årige midtbanespiller blandt andet blevet sat i forbindelse med en række franske klubber, hvor blandt andet Le Havre har været nævnt.

Men nu tyder det på, at klubber fra andre lande end lige Frankrig også har fået øjnene op for Slimane og de kvaliteter, som han potentielt set kan tilføre.

Således fremgår det i flere medier i blandt andet Tunesien og England – heriblandt TheStar – Sheffield i England – at Anis Ben Slimane skulle være et konkret emne i den nyoprykkede Premier League-klub, Sheffield United.

Ifølge mediets oplysninger så menes Sheffield United-ledelsen at have taget kontakt til Slimanes repræsentanter i forhold til et muligt skifte til klubben. Der meldes dog intet om, hvor langt henne i processen man skulle være.

Mediet beretter, at det forventes, at Slimane som minimum vil koste Sheffield United omkring fire millioner pund, hvis en aftale skulle lande. Det svarer til omkring 35 millioner danske kroner.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

I samme forbindelse nævnes det, at prisen potentielt kan stige, hvis flere klubber melder sig på banen i jagten på Slimane. For nuværende skulle franske klubber som Lorient, Le Havre, Brest og Toulouse angiveligt være interesserede i Slimane. Derudover skulle en række tyrkiske klubber eftersigende også holde øje med Brøndby-spilleren.

Anis Ben Slimane skiftede til Brøndby IF fra AB tilbage i sommeren 2019. Siden da har han repræsenteret de blå-gules førstehold 121 gange med ni mål og 12 assists til følge.

Slimanes nuværende kontrakt med Brøndby står til at udløbe i sommeren 2024.

Husker du Anis Ben Slimanes peptalk i omklædningsrummet før kampen mellem FCK og Brøndby? – Gense den herunder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P