3F Superligaen

Medie: FC Midtjylland jagter varm udlandsdansker

FC Midtjylland arbejder på at forstærke sig frem mod den kommende sæson. Og her kigger man angiveligt mod en dansker i udlandet.

Mileta Rajovic FC Midtjylland
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Midtjylland endte i europæisk fodbold trods en skuffende sæson.

Men for at sikre sig, at man igen ender i det fineste selskab i den kommende sæson, så er ulvene nu angiveligt gået på jagt efter en forstærkning.

Og her har man angiveligt fået øjnene op for en brandvarm dansker i udlandet – nærmere bestemt i den bedste svenske række. Det beretter Ekstra Bladet lørdag aften.

Ifølge mediets oplysninger, så har FC Midtjylland nemlig udset sig Kalmar FF-angriberen, Mileta Rajovic, som har taget den svenske Allsvenskan med storm siden sin entre i klubben denne vinter.

Omkring årskiftet 2022-2023 skiftede Rajovic således NordicBet Liga-klubben Næstved ud med Kalmar FF. Her er det sidenhen blevet til 16 kampe for klubben med imponerende 12 mål til følge.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger så skulle prisen for Mileta Rajovic lande på omkring 15 millioner danske kroner, hvis handlen skulle blive en realitet.

Mileta Rajovic blev senest nævnt som en mulig landsholdsbobler i forbindelse med Kasper Hjulmands landsholdsudtagelse til Danmarks EM-kvalifikationsopgør mod Nordirland og Slovenien. Her høstede han store roser fra Hjulmand, der blandt andet fortalte, at man holder øje med ham.

Kalmar FF’s sportsdirektør, Jörgen Petersson, har søndag forholdt sig til ovenstående rygte. Læs mere herunder

Blev rygtet til FC Midtjylland – nu svarer Kalmar-boss på Rajovic-rygte

En forsmag på Rajovic’ formåen? – Se Mileta Rajovic banke to bolde i kassen for Næstved i videoen herunder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P