Serie A

Medie: Dansk landsholdsspiller tæt på italiensk storklub

Meget tyder på, at de nuværende danske landsholdspillere i den italienske Serie A får selskab af endnu en af slagsen i den kommende sæson.

Rasmus Nissen Kristensen Roma
Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den kommende sæson kan byde på en ny klub og en ny liga for den nuværende Leeds United-spiller, Rasmus Nissen Kristensen.

Således meldes den danske landsholdsback med 14 landskampe på CV’et meget tæt på et skifte til italiensk fodbold og den italienske hovedstadsklub, Roma.

Det er den italienske transferjournalist, Gianluca Di Marzio, der har opfanget historien. Og han mener at vide, at parterne skulle være nået ganske langt i forhandlingerne.

Di Marzio beretter, at Rasmus Nissen Kristensen selv skulle være indstillet på at bytte Leeds ud med Roma denne sommer.

Og meget tyder på, at de to klubber også skulle være indstillet på at nå frem til en aftale. Her skulle der eftersigende være tale om en lejeaftale for den kommende sæson – også her skulle parterne være ganske tæt på at nå til enighed.

Rasmus Nissen Kristensen skiftede til Leeds fra østrigske RB Salzburg så sent som i sidste sommer. Første sæson endte dog i en skuffelse, da Leeds rykkede ud af Premier League og derfor skal spille i The Championship i den kommende sæson.

Meget kan dog tyde på, at det bliver uden Nissen Kristensen, som i alt står noteret for 30 kampe i Leeds-trøjen med tre mål og en enkelt assist til følge. Han er fortsat på kontrakt i den engelske traditionsklub frem til sommeren 2027.

Se én af Rasmus Nissen Kristensens Leeds-kasser i videoen herunder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P