Premier League

Bekræftet: Chelsea-ejere køber sig ind i fransk klub

Ejerne af Chelsea FC, BlueCo, har nu også sikret sig ejerskab i en Ligue1-klub i Frankrig.

Todd Boehly og BlueCo har købt sig ind i en fransk klub.
Foto: REUTERS/Dylan Martinez,

Chelsea FC’s ejere, BlueCo, har købt sig ind i franske Strasbourg.

Det bekræfter Ligue1-klubben på sin hjemmeside.

For Chelseas bestyrelsesformand, Todd Boehly, og resten af BlueCo sker satsningen for at skabe muligheder mellem de to klubber fremadrettet.

– Det er en ære for os at være en del af denne historiske klub. Vi er forpligtet til at bevare arven fra Racing (Strasbourg, red) og er fokuseret på at arbejde tæt sammen med Marc (Keller – Strasbourgs præsident, red.) og hans ledelsesteam for at fortsætte det fremragende arbejde, de har udført. Denne strategiske investering ville fremme vores tilstedeværelse i europæisk fodbold sammen med vores ejerskab af Chelsea. Vi tror på, at det ville skabe enorme muligheder for at dele viden og ekspertise, udtaler BlueCo-ejerne i pressemeddelelsen.

Også i Strasbourg er man glade for de nye ejere. Marc Keller kalder dagen vigtig for klubben.

– Det er noget, mine aktionærvenner og jeg har tænkt over de sidste to år. Vi har bygget en klub, der er sund på alle niveauer og godt styret. Selvom det ikke hastede økonomisk, var vi klar over, at vi havde nået loftet for vores model, og hvis vi ville fortsætte med at drive Racing fremad og projicere den ind i en ny dimension, var vi nødvendigvis nødt til at blive ledsaget af en solid struktur, der kunne understøtte vores udvikling og vores ambition. Jeg er derfor glad for perspektivet på at byde velkommen til en ny strategisk investor, med hvem vi vil accelerere klubbens ambition om at bygge morgendagens Racing, siger Strasbourg-præsidenten.

Det er ikke oplyst, hvor stor en procentdel af den franske klub, som BlueCo nu er blevet ejere af.

Ny Chelsea-ejer: Vil gøre fansene stolte

Konsortiet med Todd Boehly i spidsen gik ind i Chelsea FC i maj 2022 og klubben har siden brugt uhyrlige summer på transfermarkedet i forsøget på at ændre situationen langt væk fra topplaceringerne i Premier League.

Relaterede videoer:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P