Premier League

Officielt: Burnley henter tidligere United-profils søn

Burnley bekræfter fredag, at man har hentet den irske forsvarsspille til klubben fra West Bromwich Albion i The Championship.

Dara O'Shea skifter til Burnley i Premier League.
Foto: Clodagh Kilcoyne/Reuters/Ritzau Scanpix

Like father like son

Sådan siger et gammelt udtryk, når æblet i en familie ikke falder langt fra stammen.

Det kan også siges om familien O’Shea, hvor far John i nullerne tørnede ud for blandt andre Manchester United, og nu skal hans søn også for første gang prøve kræfter med Premier League.

Burnley kan nemlig fredag bekræfte på sin hjemmeside, at man har hentet 24-årige Dara O’Shea til klubben.

Den irske landsholdsstopper skifter dermed tilværelsen i West Bromwich Albion i The Championship ud med Burnley i Premier League på en kontrakt, der holder ham hos oprykkerne indtil 2027.

O’Shea har 107 kampe for West Bromwich og 19 irske landsholdskampe under bæltet og har i sin tid i som professionel leveret syv scoringer fra sin plads som midterforsvarer.

Så er klargørelsen til Premier League igang: Burnley henter tysk forstærkning i Gladbach

Daras far John O’Shea nåede i sin aktive karriere at spille 445 Premier League-kampe for Manchester United og Sunderland og vandt tilmed fem engelske titler og en Champions League med førstnævnte.

Burnley er igang med oprustningen til en ny tilværelse i Premier League og har blandt andet haft kikkerten rettet mod Superligaen for at styrke truppen. Du kan se Kompany være på scouting-tur i Danmark her:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P