Europæisk Fodbold

Bekræftet: Spanier overtager trænersædet i Marseille

Olympique Marseille har fredag offentliggjort, at spanske Marcelino skal stå i spidsen for Ligue 1-klubben fra den kommende sæson.

Marseille Logo

Der er nu styr på, hvem der skal stå i spidsen for Marseille i næste sæson.

Den franske storklub endte på tredjepladsen i Ligue 1 i den forgangne sæson og er dermed at finde i gruppespillet til Champions League.

Nu kan klubben så afsløre på sin hjemmeside, at det bliver den 57-årige spanier Marcelino, der får tøjlerne i næste sæson og skal forsøge at føre klubben til succes i den prestigefyldte turnering.

Klubben oplyser ikke, hvor lang en kontrakt spanieren har fået, men det franske medie L’Equipe mener at vide, at han har skrevet under på en to-årig aftale.

– Jeg vil gerne have lov at take klubben for tilliden til mig. Vores diskussioner om holdet og projektet har gjort, at jeg har kunne træffe en beslutning på en velovervejet baggrund, siger Marcelino til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Sammen med hele min stab er vi overbeviste om projektet. Jeg er bevidst om det ansvar, vi har fået, og vores engagement vil være stort.

Officielt: Endnu en Premier League-spiller drager mod Saudi-Arabien

Ansættelsen sker på baggrund af, at klubbens cheftræner i den forgangne sæson Igor Tudor trak sig tilbage ved sæsonens afslutning.

Marcelino har tidligere stået i spidsen for en række spanske klubber – herunder både Athletic Bilbao, Valencia, Sevilla og Villarreal.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P