3F Superligaen

Officielt: AGF henter dansk offensivspiller i Tyskland

AGF har forstærket sig til den kommende sæson med den unge dansker.

AGF henter Tobias Bech i tyske FC Ingolstadt 04 fra 3. Bundesliga.

Det skriver klubben på sin hjemmeside, hvor det samtidig oplyses, at kontrakten med den 21-årige dansker løber fem år frem.

Tobias Bech har tidligere repræsenteret Viborg FF, inden turen for et år siden gik til Tyskland.

– Vi har fulgt Tobias og hans flotte udvikling med interesse i lang tid. Allerede da han var i Viborg FF viste han, hvilket talent han indeholder, og hans udvikling er fortsat i tysk fodbold, hvor han har gjort en stor forskel for sit hold i en stærk liga. Så det er en fornøjelse, at det nu er lykkes at hente ham til vores klub, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye, og fortsætter:

– Tobias byder ind med nogle stærke offensive kvaliteter og et godt venstreben, og så har han en stærk karakter og en god personlighed. Han er en ydmyg og hårdtarbejdende spiller, der tidligere har vist sit værd i 3F Superligaen. Nu ser vi frem til at se ham folde sig ud i den hvide trøje.

Bech om AGF-skifte: Jeg var aldrig i tvivl

Tobias Bech nåede at spille 38 kampe for Ingolstadt, hvori det blev til flotte 14 mål og fem assists. I sin tid i Viborg FF blev det til 92 kampe i den grønne trøje.

Bech støder til truppen, der samtidig fredag har taget hul på forberedelserne til den nye sæson. Første kamp i Superligaen er hjemme mod Vejle Boldklub den 23. juli.

Relateret video:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P