Premier League

Stortalent siger farvel til Manchester United: Den perfekte mulighed

Manchester United er efter alt at dømme ved at færdiggøre et salg af klubbens unge stortalent Zidane Iqbal, der i hvert fald selv har sagt farvel til barndomsklubben.

Manchester United har endnu ikke meldt officielt ud, men nu siger stortalentet Zidane Iqbal farvel til sin barndomsklub.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

De har vist fået en smule forkert fat i rækkefølgen.

Torsdag aften har den 20-årige Manchester United-spiller, Zidane Iqbal, i et følelsesladet skriv på twitter sagt farvel til sin barndomsklub.

Manchester United har bare ikke selv meldt noget ud om midtbanespillerens afgang.

– Jeg vil altid være United-fan, og jeg vil altid elske den her klub. Tiden til at begynde en ny udfordring er rigtig nu. Det er en, som jeg ikke kan vente på [..] Det er den perfekte mulighed, og jeg kan ikke vente med at komme igang, lyder det blandt andet fra Iqbal.

Engelsk-irakiske Iqbal har længe været set som et lysende talent, og i december 2021 fik han sin debut og hidtil eneste kamp for Manchester United, da han kom ind i overtiden af Champions League-opgøret mod Young Boys.

Zidane Iqbal beskriver selv Manchester United som sit hjem, siden han var fem år gammel, og han har heller aldrig repræsenteret andre klubber.

The Athletic har tidligere berettet, at det er hollandske Utrecht, der køber den unge irakiske landsholdsspiller. Manchester United skulle efter sigende have sikret sig en god videresalgsklausul. Om aftalen også indeholder en tilbagekøbsklausul, melder historien intet om.

Zidane Iqbal skrev så sent som sidste sommer under på en ny kontrakt i Manchester United – en kontrakt der løber til 2025 med en kluboption på yderligere ét år.

Du kan se højdepunkter fra den kamp, hvor Zidane Iqbal debuterede, herunder:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P