3F Superligaen

Officielt: Vejle giver målmand lang kontrakt

Superligaoprykkerne fra Vejle Boldklub har forlænget med det lokale målmandstalent, Tobias Haahr Jakobsen, der har fået en lang kontrakt i Nørreskoven.

Vejle Logo
Foto: Vejle Boldklub

I Vejle Boldklub ser de torsdag ud til at have sikret sig på målmandspositionen for de kommende mange år.

Otte dage før kontraktudløb har klubben nemlig givet den bare 19-årige målmand, Tobias Haahr Jakobsen, en ny kontrakt, der løber helt til sommeren 2026.

– Den her forlængelse er til den lange bane, og nu skal vi sammen med Tobias kigge på, hvordan vi giver ham mere seniorspilletid, fordi den er vigtig i forhold til hans kommende udvikling. Vi er glade for, at en talentfuld målmand som Tobias ser vores træningsmiljø som værende ideelt for hans videre udvikling, og sammen med ham glæder vi os til fremtiden, siger sportschef Marius Adrian Nicolae.

Den unge målmand debuterede for Vejles førstehold i sæsonens næstsidste kamp, hvor han var med til at spille 1-1 med FC Helsingør.

Han har dog stået bag både svenske Lucas Hägg Johansson og engelske Nathan Trott i målmandskøen i denne sæson, men alligevel ser han lyst på fremtiden i Nørreskoven.

– Jeg har forlænget min aftale med Vejle Boldklub, fordi jeg er blevet præsenteret for en god plan for min fremtid. Den gælder for de kommende tre sæsoner, men jeg kan sagtens se mig selv blive i klubben i en meget længere periode.

Han blev lejet af OB, men: Nu træner han med i Vejle Boldklub

– Træningsforholdene er gode og bliver hele tiden optimeret, og jeg har oplevet, hvordan set-uppet omkring A-truppen løbende er blevet udviklet. Jeg har ideelle rammer for min daglige træning, og jeg trives rigtig godt i klubben, hvor trænerne tror på mig, siger Tobias Haahr Jakobsen.

Vejle lægger i den kommende sæson ud med en udekamp mod AGF den 23. juli.

Herunder kan du høre Vejle-direktør, Henrik Tønder, fortælle om Vejle-truppen til den kommende sæson i Superligaen:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P