Premier League

Medie: Skidt nyt for Arsenal – nu vil Manchester City have ham

Manchester City forventes nu at melde sig ind i kampen om Declan Rice med et konkret bud.

Declan Rice kan vise sig at blive omdrejningspunktet i en budkrig mellem Arsenal og Manchester City.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Noget af en mavepuster for Arsenal.

Klubben fra det nordlige London har gennem hele foråret gjort det klart, at West Hams Declan Rice ville være førsteprioriteten under sommerens transfervindue.

Sidenhen har Arsenal så sendt – og fået afvist – to bud på Declan Rice.

To afviste bud må i sig selv være frustrerende, men nu har Arsenal fået sig endnu en bekymring – en stor en af slagsen.

Således skriver The Athletic, at Manchester City har besluttet sig for ikke længere bare at følge med. De vil være med.

Det er tidligere blevet skrevet, at Manchester City undersøgte muligheden for at melde sig ind i kapløbet om Declan Rice’ underskrift, og de engelske ‘the treble’-vindere skulle nu være nået frem til, at det vil man.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Det forventes nu, at Manchester City vil byde omkring 100 millioner pund, når buddet inden længe bliver sendt afsted til West Ham. Det svarer til 865 millioner kroner.

Arsenals seneste bud, som blev afvist, lød efter sigende på 90 millioner pund, hvoraf de 15 millioner pund skulle have været som såkaldte add-ons.

Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano, har Arsenal dog langt fra givet op på missionen om at hente den 24-årige midtbanestjerne, og man tror stadig på, at det kan lade sig gøre i Nordlondon.

Journalist: Atalanta har Højlund-erstatning i kikkerten

Der er dermed optræk til en tung budkrig mellem Premier Leagues nummer ét og to fra den forgangne sæson, hvor beretninger om en stigende Manchester United-interesse også er begyndt at se dagens lys.

Declan Rice har kontraktudløb i West Ham næste sommer, men klubben har til den tid option på at forlænge med et år yderligere.

Godt nok var det Manchester City, som blev engelske mestre og samtidig vandt the treble i den forgangne sæson, men tilbage i 2004 var det Arsenal, der skrev historie. Se et indslag om den ubesejrede sæson nedenfor

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P