International Fodbold

Klopp-agent afviser landstrænerjob: Det er ikke et tema

For mange tyske fodboldfans er det drømmen en dag at se Jürgen Klopp i spidsen for landsholdet, men det er ikke et tema, lyder det fra Klopps agent.

Jürgen Klopp er drømme-landstræneren for de fleste tyskere, men det er ikke aktuelt siger Liverpool-managerens agent.
Foto: Peter Nicholls/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er efter sigende papirtyndt is, den tyske landstræner lige nu bevæger sig på.

Hans-Dieter ‘Hansi’ Flick havde en rædderlig sæson i spidsen for det tyske landshold i 2022, og den form lader han til at have taget med ind i 2023.

Selvom Tyskland grundet værtsskabet ved EM i 2024 er automatisk kvalificeret til næste sommers slutrunde, så er de kritiske stemmer i Tyskland for længst begyndt at melde sig på banen.

Flere kalder allerede nu på en fyring af Flick, og i den snak dukker særligt ét navn op som mulig afløser – Jürgen Klopp. De spekulationer gider Jürgen Klopps agent dog ikke deltage i.

– Jürgen [Klopp] har en lang kontrakt med Liverpool, og det tyske fodboldforbund har en landstræner, så for os er det overhovedet ikke et tema, siger Klopps agent, Marc Kosicke, til Bild.

Jürgen Klopp skrev for lidt over et år siden under på en kontraktforlængelse i Liverpool, der holder ham til Merseyside-klubben til 2026.

Det tyske landshold røg ud allerede i gruppespillet ved VM i december, efter at have tabt til Japan, spillet 1-1 med Spanien og slået Costa Rica. Forinden havde Nationalelf i 2022 kun tre sejr mod henholdsvis Israel, Italien og Oman.

Siden nytår er det langt fra gået bedre for Tyskland, som godt nok lagde ud med en sejr over Peru i marts, men siden er det blevet til nederlag til Belgien, Polen og Ukraine samt et 3-3-resultat med Ukraine.

Hansi Flick har været tysk landstræner siden august 2021, hvor han tog overfor Joachim Löw, der havde siddet på posten i 15 år.

Gense det legendariske interview med Jürgen Klopp, efter Liverpool i 2019 vandt Champions League:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P