Dansk Fodbold

Jens Hammer fortsætter i EfB: Havde gerne været avisartikel foruden

Direktør i Esbjerg fB, Jens Hammer Sørensen, har skrevet under på en ny aftale med den vestjyske klub, men han ærgrer sig over gårsdagens avisartikel.

Direktør i Esbjerg fB, Jens Hammer Sørensen, har skrevet under på en ny aftale med den vestjyske klub, men han ærgrer sig over artikel.
Foto: Mikkel Berg Pedersen/Freelance/Ritzau Scanpix

Det må siges at være en noget speciel situation, de står i i Esbjerg fB lige for tiden.

Den vestjyske traditionsklub roder rundt i den danske 2. Division, og onsdag udtalte klubbens bestyrelsesformand Palle Kristensen sig ganske markant om klubbens direktør, Jens Hammer Sørensen, i Jyske Vestkysten.

Hudløs ærlig EfB-formand vil fyre direktøren: Skal bare lige finde tid

Nu har selvsamme Palle Kristensen dog forlænget aftalen med Jens Hammer Sørensen, der dermed fortsætter som direktør i klubben.

– Budskabet er, at jeg har forlænget min aftale. Jeg er blevet spurgt af klubben, om jeg vil fortsætte som direktør, og det vil jeg gerne, for det er en spændende klub, en spændende ung trup, der er dygtige medarbejdere i administrationen, og det går godt i klubben på mange områder, siger Jens Hammer Sørensen til campo.dk.

Den tidligere mangeårige sportschef i Hobro ønsker ikke at fortælle, hvor lang kontrakten, som han i dag har skrevet under på, er.

– Det er ikke en femårig kontrakt, for jeg arbejder 200 kilometer fra mit hjem og sover i Esbjerg fem gange om ugen, så der er ikke tale om en femårs plan, men jeg fortsætter så længe, EfB ønsker, lyder det fra Hammer.

Uheldig avisartikel

Onsdagens specielle situation, hvor klubbens bestyrelsesformand blandt andet udtalte, at han ikke så Jens Hammer være en del af EfB på den lange bane, ærgrer den 51-årige kronjyde.

– Samlet set var det en ærgerlig ting, der kom ud af den avisartikel. Det er kommet ud på en ærgerlig og klodset måde, og det havde jeg gerne været foruden, for det gør ikke EfB noget godt.

– Palle Kristensen er bestyrelsesformand og kommer på Gammel Vardevej (EfB’s stadion og administration, red.) ugentligt, og vi har talt om, at det ikke er en livstidsstilling at være direktør i EfB. Jeg har et godt samarbejde med Palle, der også vil EfB det bedste, men jeg vil godt sige, at jeg synes, at den avisartikel var uheldig, lyder det fra Jens Hammer.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

At han ikke nødvendigvis skal sidde på posten som direktør i Esbjerg resten af livet, er Jens Hammer Sørensen godt klar over, og han er også bevidst om, at der lige nu foregår ting udenom klubben, som kan få konsekvenser for hans job.

– Der sidder lokale investorer og kigger på, om de skal gå ind i klubben på den lange bane, og de skal selvfølgelig sætte deres eget hold, og det er helt fair, siger Jens Hammer.

Jens Hammer fortæller desuden, at der selvsagt har været en del usikkerhed i administrationen i EfB efter gårsdagens udmelding, men med forlængelsen af hans kontrakt håber han nu, at der igen falder ro på.

Jens Hammer Sørensen blev ansat som direktør i Esbjerg i august 2021. Forinden havde han været i mere end et årti i nordjyske Hobro. Jens Hammer er til dagligt bosiddende i Kronjylland.

Gense da Joni Kauko i 2019 dybt inde i overtiden af kampen mod Vejle sikrede Esbjerg fB en plads i slutspillet, hvor det efterfølgende lykkedes at vinde bronze:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P