LaLiga

Dårligt nyt til dansk U21-målmand – Pepe Reina forlænger i Villarreal

Han fylder 41 til august, men Pepe Reina tager som minimum én sæson yderligere i Villarreal.

Der er dårligt nyt til den danske målmand Filip Jörgensen, for hans konkurrent, Pepe Reina, har netop forlænget i Villarreal.
Foto: Villarreal CF

Der er flere måder at anskue Villarreals seneste forlængelse på for danske Filip Jörgensen.

Det er nemlig den danske U21-landsholdsmålmands målmandskonkurrent, Pepe Reina, der har sat sin underskrift på en kontraktforlængelse, der holder ham i klubben yderligere ét år.

Med forlængelse er det tvivlsomt, om Filip Jörgensen får mere end denne sæsons to LaLiga-kampe i den kommende sæson, men til gengæld har han en af fodboldverdenens mest erfarne aktive målmænd at læne sig op ad.

Pepe Reina skiftede til Villarreal i juli sidste år, hvor han overtog reserverollen fra FIlip Jörgensen, som i forvejen stod bag argentinske Geronimo Rulli i målmandskøen.

Begge målmænd rykkede dog en plads frem i hierarkiet, da Rulli i januar blev solgt til Ajax.

Foto: Villarreal CF

Efterfølgende var det Reina, der tog sig af stort set alle ligakampe, da Filip Jörgensen kun spillede to.

Pepe Reina er født i Madrid, men det er alligevel på FC Barcelonas akademi, han har fået sin fodboldopdragelse. Han nåede i alt 49 kampe for FC Barcelonas førstehold i perioden fra 2000 til 2002, hvor han første gang skiftede til Villarreal.

Siden har den snart 41-årige målmand været forbi klubber som Liverpool, Napoli, Bayern München, AC Milan, Aston Villa og Lazio, inden turen altså gik tilbage til Villarreal sidste sommer.

Gense da Pepe Reina blev snydt af en vildfaren ballon, og Sunderlands Darren Bent scorede Premier League-historiens -måske- mærkeligste mål:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P