NordicBet Ligaen

AC Horsens afblæser varslede prisstigninger – sænker prisen i stedet

Superliganedrykkerne fra AC Horsens varslede allerede i januar en prisstigning på sæsonkort til den kommende sæson, men nu sænker klubben i stedet prisen.

Superliganedrykkerne fra AC Horsens afblæser nu den prisstigning på sæsonkort, som klubben i januar varslede.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Der er selvsagt ikke så mange tilskuere til fodbold i NordicBet Ligaen som i Superligaen.

Det har AC Horsens igennem de seneste to sæsoner måtte sande, og også til næste sæson ser klubben ind i en sæson, som efter alt at dømme kommer til at byde på et kraftigt faldende tilskuertal.

Om det er det, der er årsagen skriver klubben ikke noget om, men i hvert fald har den østjyske klub afblæst den prisstigning på sæsonkort, som den ellers varslede helt tilbage i januar.

Faktisk sætter klubben nu prisen ned på det, de kalder Sæsonkort Basis, som falder med 10 kroner om måneden for voksne fra 79 kroner til 69 kroner.

Klubbens Sæsonkort Plus til voksne, som giver adgang til fast plads på Nordstern Arena, var varslet til at stige fra 79 kroner om måneden til 99 kroner om måneden, men den prisstigning er nu afblæst, og prisen vedbliver derfor at være 79 kroner om måneden.

AC Horsens havde i forrige sæson et gennemsnit på 1.911 tilskuere til sine hjemmekampe i NordicBet Ligaen, da de sikrede sig oprykning til Superligaen.

I nedrykningssæsonen i år var det tal steget til 4.458 tilskuere i gennemsnit per hjemmekamp – en stigning på cirka 133 procent.

Kilde: Superstats.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P