3F Superligaen

Viborg tildeler kanonslags-kaster lang karantæne

Det bliver ikke til besøg på Energi Viborg Arena de kommende mange år for den fan, der i Europa Playoff-kampen kastede en kanonslag mod FC Midtjyllands Jonas Lössl.

Superligaklubben har nu tildelt den fan, der kastede kanonslag mod Jonas Lössl, en karantæne på ti år.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Viborg blev tirsdag straffet for urolighederne i forbindelse med Europa Playoff-kampen mod FC Midtjylland.

Fodboldens disciplinærinstans tildelte superligaklubben en bøde på 350.000 kroner samt et påbud om at lukke Sydtribunen til klubbens kommende kamp.

Straffen kommer som følge af to kanonslag, der fra tribunen blev kastet mod FC Midtjylland-målmand, Jonas Lössl, lige så vel som romerlys og interne slagsmål blandt Viborg-fansene.

Den beslutning tager Viborg til efterretning, men klubben tildeler nu selv den person, som kastede de to kanonslag på banen, en karantæne fra Viborgs kampe de kommende 10 år.

– Vi er stadig meget kede af det, der er sket, og var forberedt på en hård straf, som vi nu har fået. Den tager vi til efterretning, og vi er selvfølgelig ærgerlige over, at det også får konsekvenser for alle andre på Sydtribunen, men nu vil vi se fremad. Vores aktive fanmiljø, som vi har et super samarbejde med, har været fantastisk igennem hele sæsonen, og denne sag kommer ikke til at ødelægge den positive udvikling, vi sammen er inde i.

– En enkelt person handlede idiotisk, og det skal vi selvfølgelig slå hårdt ned på med en lang karantæne, og derudover vil vi se på, hvordan vi kan retsmæssigt kan gøre krav på de omkostninger sagen har forvoldt os, siger direktør Morten Jensen.

Viborg tabte kampen 0-1, og efter en ellers flot sæson bliver det derfor ikke til europæiske kampe i denne omgang for klubben.

Du kan se kampens enlige scoring her:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P