3F Superligaen

Sportschef om Friis-forlængelse: Han har gjort noget godt endnu bedre

Sportschef i Viborg FF, Mads Agesen, jubler over forlængelsen med Jacob Friis, som får store roser med på vejen.

Sportscehf i Viborg FF, Mads Agesen, er imponeret over det, cheftræner AJcob Friis har bedrevet i klubben og er glad for forlængelsen.
Foto: Viborg FF

Viborg FF har onsdag aften forlænget kontrakten med cheftræner Jacob Friis.

Hos Superligaens nummer fire fra den netop afsluttede sæson har det været vigtigt at fortsætte samarbejdet med træneren, som forlænger sit ophold til sommeren 2026.

– Der er ingen tvivl om, at vi er meget glade for Jacob både som cheftræner og som menneske, og det har været en klar prioritet for os at forlænge med ham. Det har været imponerende, hvordan han er kommet ind i noget, der fungerede godt, og bare gjort det endnu bedre.

– Resultaterne taler for sig selv, og mindst ligeså vigtigt, søger han konstant forbedringer og udvikling i præstationerne på holdet og hos den enkelte spiller, og vi mener, at Friis og VFF er et perfekt match. Vi er meget glade for, at han også ser sin fremtid her i Viborg, siger sportschef Mads Agesen.

Officielt: Viborg forlænger med Jacob Friis

Jacob Friis overtog i februar 2022 cheftrænerrollen i Viborg i det, der viste sig at være en større trænerrokade.

Friis afløste en anden Friis, nemlig Lars Friis, som kort forinden var blevet købt fri af sin kontrakt i Viborg af Jacob Friis’ tidligere klub AaB.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P