LaLiga

Medie: Gündogan på plads i Barcelona – Absurd frikøbsklausul inkluderet

Den nuværende Manchester City-spiller, Ilkay Gündogan, har angiveligt skrevet under på en kontrakt i FC Barcelona - en kontrakt som indeholder en fuldstændig vanvittig frikøbsklausul.

Manchester City-spilleren Ilkay Gündogan er angiveligt på plads i FC Barcelona, hvor han har fået en absurd frikøbsklausul.
Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

I FC Barcelona lærte de i 2017 en vigtig lektie.

Klubben måtte slippe den brasilianske stjerne, Neymar, da rigmændene i PSG betalte brasilianerens frikøbsklausul på 222 millioner euro.

Samme situation vil de åbenbart ikke løbe ind i igen i FC Barcelona, og siden har de udstyret nye spillere med voldsomme og nærmest urealistiske frikøbsklausuler.

Nu melder transferjournalisten Fabrizio Romano, at tyske Ilkay Gündogans skifte til den spanske storklub blot er formaliteter væk.

Til trods for en alder på 32 år – 33 til oktober – så har også den nuværende Manchester City-profil fået en nærmest astronomisk frikøbsklausul i sin kontrakt, som i øvrigt menes at løbe til 2025 med en kluboption på yderligere ét år.

500 millioner euro – cirka 3,7 milliarder danske kroner – menes Gündogans frikøbsklausul at lyde på, og dermed lader parterne altså ikke til at have nogen intentioner om at skilles indenfor nærmeste fremtid.

Vildt rygte: Barca forhandler med PSG om mulig Neymar-retur

FC Barcelona har tidligere haft problemer med at registrere nye spillere som følge af klubbens økonomiske situation, men også den del menes der at være styr på.

Ilkay Gündogan kommer til FC Barcelona på en fri transfer fra Manchester City, hvor han står noteret for 304 officielle kampe, og senest var han med til at vinde the treble med klubben.

Gense da Gündogan som Manchester City-anfører løftede klubbens første Champions League-trofæ:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P